Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slawia ***

Lekarze odmawiaja mi pomocy .Jak sobie z tym radzic ?

Polecane posty

Gość slawia ***

Moze tu mi ktos doradzi co mam zrobic bo tak juz jestem zmeczona ta sytuacja ze az brak mi slow .Ale moze od poczatku . Obecnie jestem miesiac po szpitalu , choruje na zapalenie trzustki .Najpierw ostra , potem przewlekla .Choruje juz trzeci rok , srednio 2 razy w roku szpital .Pochodze z Gorlic woj .malopolskie i tutaj lezalam w szpitalu i tu mialam robiona tomografie komputerowa.Moja sytuacja jest dosc powazna , dlatego lekarz prowadzacy poradzil mi aby udac sie do Katowic do prof . Lampe .Pojechalismy tam na kosultacje .Profesor zabral plytke z maja tomografia , kazal zrobic badanie imunologlubiny IgG4 i kazal zadzwonic po 2 tyg (wtedy zadecyduje co ze mna , czy operacja trzustki czy byc moze leczenie zachowawcze )Gdy zadzwonilam ( nie rozmawialam z nim osobiscie , tylko z jego sekretarka ) dowiedzialam sie ze moje badanie jest nie dokladne tzn .robione gruba warstwa na 5 min a potrzeba dokladniejsze badanie tzn .takie zrobione cienka warstwa na 2,5 min .Wiec postanowilam dzialac .Dowiedzialam sie ze takie badanie robia w Tarnowie ale potrzebne jest skierowanie .Skolei lekarz z Gorlic specjalista nie chce mi go wystawic bo twierdzi ze nie moze ( skoro oni tutaj na miejscu robia to badanie ) tym bardziej nie moze mi go rowniez napisac lekarz rodzinny .Wpadlam wiec na pomysl ze moze zrobie te tomografie odplatnie .Iznowu nic , bo nawet na odplatne badanie trzeba miec skierowanie .A lekarz mi takiego nie wypisze .CZY TO NIE PARANOJA ?! Normalnie brak mi slow .Moze macie jakis pomysl jak rozwiazac ten problem ? bo to dla mnie sprawa ZYCIA I SMIERCI .

Gość jetti9
Jakie mialas objawy? Moja mama musi wlasnie dostac skierowanie na tomografie trzustki.

Gość slawia ***
pytasz o objawy zapalenia trzustki ? ....silne bole brzucha , wymioty , jadlowstret , ale ogolnie to chodzi o silne bole brzucha

Gość slawia ***
hm...wlasnie moj tato tak myslal i nawet dzwonil ale go nie bylo czy byl zajety i nie udalo mu sie z nim porozmawiac ...ale czy cos wskuramy ?

Tego nie wiem ale na pewno cos doradzi. Kilka lat temu bardzo mi pomógł. Warto porozmawiac