Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość sheissad...90

Powikłania pooperacyjne. Pomocy;(

Polecane posty

Gość sheissad...90

Moja mama miała dziś zabieg histeroskopi i skrobania macicy. Ok godziny 14-15. BYł to zabieg w znieczuleniu ogólnym. Rozmawiałam z nią przez telefon. Ma strasznie ochrypnięty głos i plącze się jej język. Nie rozumiem co mówi. Ona ma problem ze zrozumieniem mnie;(. Mówi,że czuje się bardzo słabo. Jest taka otępiona.Wiem,że jest podłączona do aparatury, badającej parametry życiowe. Błagam. Niech mi ktoś coś napisze. Za chwilę chyba umrę z tego stresu i płaczu. Odradzałam jej ten zabieg bo lekarz mówił o powikłaniach. Też jej odradzał,ale ona się uparła.Ma 62 lata i krwawienia i problemy z macicą. Jutro rano do niej jedziemy,boję się,że....nie zdążymy;(;(;(;(;(;(;( Czytałam na internecie,ze po zabiegu panie wychodza od razu do domu,a tu sie nagle takie cos zdarzyło;(. Od bardzo długiego czasu miałam koszmary, przeczucia. Mam tylko ją;( Jestem w domu z chorym psychicznie ojcem, który mnie tylko potrafi wyzywać i każe zamknac japę,gdy słyszy moj placz. Nie mam na kogo liczyc;( Za chwile się wykończę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować