Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamłodanababcię

Nie chcę tak wcześnie zostać babcią ...

Polecane posty

Gość zamłodanababcię

Właśnie się dowiedziałam, że córka jest w ciąży, mój wnuk urodzi się w lipcu a ja miesiąc później skończę 39 lat. Gdy ją rodziłam miałam 19 lat ale moja matka była starsza, bo miała około 50 a teraz... moje koleżanki z liceum latają z wózkami lub z brzuchami. Na każdym kroku będę słyszeć - Co za piękny synuś, na to ja - wnuk... Do tego wyglądam na 30

Gość uytyghg
jasne, wygladasz pewnie na 18

Gość njfkv
hehe smieszna jestes

Gość 53434
Co się przejmujesz? Wręcz możesz być dumna, a obcym ludziom przecież nie trzeba się tłumaczyć jak ktoś pomyśli, że jesteś mamą.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
weź się nie sraj kobieto...to fajnie być młodą i ładną babcią :O 🖐️

Nie przesadzaj :) tym bardziej ze w połowie Ty sama jesteś winna tego że w ogóle była mozliwość tego że będziesz babcią w tak młodym wieku :p

Gość yy...
Jakby Twoja córka miała 15 lat, a ty 34, to bym Cię rozumiała, ale w takim wypadku - dziewczyna dorosła, 20 lat ma dziecko, Ty pod czterdziechę - fajna, młoda, żywotna babcia. To dobry układ

Gość trutkanaszczurki
Córunia bierze przykład z mamusi ... i rodzi w wieku 20 lat. ;) 39 za młoda... przecież zaraz 4 z przodu... nie przesadzaj 🖐️ A co do koleżanek z liceum to pewnie robiły karierę czy coś i dlatego są późnymi mamami, a Ty ? ogólnie powiedz córce żeby usunęła bo ty nie jesteś gotowa na wnuka bo MASZ DOPIERO 39 LAT :D:D:D

Gość zamłodanababcię
boże na 8/8 uwierzyło jupiii powoli się uczę ;)

Gość Zumba
To się ucz bo mało wiesz. Ja zostałam babcią jak miałam 36 lat , przeżyłam i nie pisałam na forum bawiąc swoją głupotą innych ludzi. Ale tobie się nudzi , weź się lepiej za jakąś lekturę.

A dlaczego miałabym nei uwierzyć :? Moja mama była tylko dwa lata starsza kiedy zostałą babcią :p i do dzisiaj chodzi wściekła, tak jakby to była tylko moja wina :D

Gość dbvcvbdsf
ja mam 31 i codziennie pytaja mnie o dowod, wiec to mozliwe

Gość Zumba
zamłodanababcię sorry ale z ciebie to już stara dupa jest więc babcią możesz być. Żebyś sobie nie wykrakała!