Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowa24

kradzież prywatności, włamanie do konta na facebooku

Polecane posty

Gość różowa24

witam wszystkich, dzisiaj dowiedziałam się, że mój narzeczony, z którym jestem (a raczej byłam, bo już nie zamierzam utrzymywać z nim jakiegokolwiek kontaktu) w związku ponad 5lat, od dłuższego czasu czyta moje wiadomości, prywatne rozmowy, na nk i facebooku, być może nawet na gg. nie udostępniłam mu hasła, ani loginu. kompletnie nic. poprosił jakiegoś kolegę hakera o to, żeby włamał się na moje konta. otrzymał od niego hasła do wszystkich moich kont, włącznie z pocztą e-mail. trwało to już zapewne ze 3lata, ja o niczym nie miałam pojęcia. wyobraźcie sobie, budujecie z kimś związek i nie podejrzewacie, że osoba - porządna, ułożona, wykształcona - z którą budujecie życie, może okazać się złodziejem. stąd mój post i mój temat. uważajcie na siebie. ja nie uważałam. pokochałam kogoś, myśląc że go znam. nie znałam. nigdy nie spodziewałabym się po żadnym z moich znajomych, że mógłby zrobić coś takiego, a zrobił mi to ktoś, komu najbardziej ze wszystkich na świecie ufałam. nie popełniajcie mojego błędu. pozdrawiam

Gość veertuu
aha.

Gość różowa24
nie wiem jak się przed tym ustrzec w przyszłości, ale może ktoś ma jakieś dobre rady. piszcie.

Gość drjk56353
w dużych miastach pełno jest takich ludzi co się "specjalnie" zajmują robieniem przeszpiegów ludzi(robią donosy na policję) - mogą czytać twoje maile, strony internetowy, wszystkie hasała do poczty, to co szukasz w wyszukiwarce itp. Ja miałem takiego sąsiada co bez przerwy mnie szpiegował....i jeszcze paru innych kolesi. Ludzie ci mają dostęp do ruchu sieciowego w całej polsce i dalej. Teraz mieszkam na wsi a i tak wiem że ludzie ze wsi mnie szpiegują - widzę to po ich spojrzeniach, zachowaniu itp.

Gość ijabuba
Nie zakładaj kont na fejsie, nk i gdzie popadnie.. to ci nic nie ukradna ! Bez tego tez sie da zyc, naprawde:) Nie podawaj swoich danych, nie wypełniaj wszystkich rubryczek, zmyslaj personalia i często zmieniaj hasło.

Gość drjk56353
w dużych miastach pełno jest takich ludzi co się "specjalnie" zajmują robieniem przeszpiegów ludzi(robią donosy na policję) - mogą czytać twoje maile, strony internetowy, wszystkie hasała do poczty, to co szukasz w wyszukiwarce itp. Ja miałem takiego sąsiada co bez przerwy mnie szpiegował....i jeszcze paru innych kolesi. Ludzie ci mają dostęp do ruchu sieciowego w całej polsce i dalej. Teraz mieszkam na wsi a i tak wiem że ludzie ze wsi mnie szpiegują - widzę to po ich spojrzeniach, zachowaniu itp.

Gość drjk56353
w dużych miastach pełno jest takich ludzi co się "specjalnie" zajmują robieniem przeszpiegów ludzi(robią donosy na policję) - mogą czytać twoje maile, strony internetowy, wszystkie hasała do poczty, to co szukasz w wyszukiwarce, czytać gg , hasła ftp itp.... Ja miałem takiego sąsiada co bez przerwy mnie szpiegował....i jeszcze paru innych kolesi. Ludzie ci mają dostęp do ruchu sieciowego w całej polsce i dalej. Teraz mieszkam chwilowo na wsi a i tak wiem że ludzie ze wsi mnie szpiegują - widzę to po ich spojrzeniach, zachowaniu itp.

Gość drjk56353
w dużych miastach pełno jest takich ludzi co "specjalnie" zajmują się robieniem przeszpiegów ludzi(robią donosy na policję) - mogą czytać twoje maile, strony internetowy, wszystkie hasała do poczty, to co szukasz w wyszukiwarce, czytać gg , hasła, itp.... Ja miałem takiego sąsiada co bez przerwy mnie szpiegował....i jeszcze paru innych kolesi. Ludzie ci mają dostęp do ruchu sieciowego w całej polsce i dalej. Teraz mieszkam chwilowo na wsi a i tak wiem że ludzie ze wsi mnie szpiegują - widzę to po ich spojrzeniach, zachowaniu itp.

Gość drjk56353
ja mieszkam na wsi i wiem że ludzie (co niektórzy) mnie szpiegują przez internet - widzę to po ich spojrzeniach, zachowaniu...wiem że te zje-by mnie szpiegują....wiem że nawet czytają to co teraz piszę....znam te zjebane spojrzenia na pamięć.

Gość tak tak czytamy
:classic_cool:

Gość drjk56353
łatwo to poznać że ktoś szpieguję - widać po tych krzywych ryjach, po tych zjebanych spojrzeniach......

Gość drjk56353
z miejsca poznaje jak ktoś mnie szpieguję - widać to od razu po ryju.

Gość drjk56353
te krzywe gęby myślą że dla mnie coś znaczą...

Gość gość
Hej! Znam mega opcje by włamać się komuś na FB :D Można to zrobić programem który jest poniżej: http://chomikui.pl/55628