Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już tylko błękit

Inna niż rówieśnicy:(

Polecane posty

Gość zobaczyszz
"Mam 23 lata i już od kilku lat widzę olbrzymią różnicę między sobą a rówieśnikami. Jestem jakaś poważniejsza, bardziej zamknięta w sobie, dojrzalsza psychicznie,nie należę do osób towarzyskich i rozrywkowych, powiadają też, że jestem cicha i delikatna. Nudzą mnie imprezy, głupie kawały, hałaśliwi ludzie, którzy za wszelką cenę chcą zwrócić na siebie uwagę... I kurcze, źle mi z tym wszystkim Jestem taka dziwna, niedopasowana, źle się czuję we własnej skórze, że mam już siebie dość... Czemu jestem taka wrażliwa?" to ja ci powiem czemu :) bo: "jestem jakaś poważniejsza, bardziej zamknięta w sobie, dojrzalsza psychicznie,nie należę do osób towarzyskich i rozrywkowych, powiadają też, że jestem cicha i delikatna. Nudzą mnie imprezy, głupie kawały, hałaśliwi ludzie, którzy za wszelką cenę chcą zwrócić na siebie uwagę" dodatkowo najprawdopodobniej ich juz znudzilas

Gość fdfd
up

byłam kiedyś taka jak Ty, zmieniłam się dopiero kiedy znalazłam ukochanego mężczyznę. To nic złego że jest się innym niż rówieśnicy, warto być wrażliwym, ale nie należy się przejmować tym jacy jesteśmy. Bądź po prostu sobą.