Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Prawdziwy facet - opis (nie wyglad) w wieku 30 lat

Polecane posty

Ma skonczone przynajmniej 2 kierunki niehumanistyczne, piastuje wysokie stanowisko w zachodniej firmie badz posiada wlasne przedsiebiostrwo. Nie ma problemow z matematyka i fizyka, c i zyli nie jest idiota nieznajacym twierdzenia Maxwella czy zasady dzialania SSN. Zna 2 jezyki obce, posiada szeroka wiedze z ekonomii, prawa i nauk pokrewnych. Nie interesuje sie filozofia, psychologia i innymi bzdetami

Gość Fermonnka
Polscy faceci to dno

Gość offerma,,
Polskie kobiety to kurwy, a marry janne to pedał udający kobiete

Gość greyfox
Marry Janne mam to wszystko i wiele więcej;)

Gość greyfox
Tylko problem w tym, że tacy faceci jak ja, szukają kobiet górnych lotów, a nie użalających się na forum niewiast

Stephen Kinga zarobił w tamtym roku 28mln USD, jest pisarzem a ukończył typowo humanistyczny kierunek anglistyczny. Facet wcale nie musi być umysłem ścisłym, wystarczy że posiada wiedzę techniczną i ekonomiczną.

Gość bulwers
Ty za to jestes super jarajac ziolo, Co to kurna ma znaczyc prawdziwy facet?Facet to plec meska posiadajaca pewne okreslone cechy, a to co ty bredzisz na haju to nie ma nic z tym wspolnego bo ja powiem ze dla mnie prawdziwa kobieta MUSI miec conajmniej 4 dzieci, znac kamastre od A do Z i to tak samo bzdurne wymogi jak twoje!