Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki87

Mój chłopak i jego byla

Polecane posty

Gość Kiki87

Witam. Mam pewien problem.jestem z facetem już prawie 3lata,jest miedzy nami jego była z która mieszkał 2lata jak już ze mną był.maja razem dziecko ma już 11 lat. Od pól roku mieszka ze mną (nie wziął ani ciuchów ani kosmetyków) myje sie i przebiera tam gdzie ona mieszka.u mnie tylko nocuje. Za każdym razem jak wyjeżdża za granice to kupuje jej ciuchy.mi tez ..z tym ze ona u niego pracuje już od 10 lat i mówi ze woli za granica jej kupic niż tutaj miałaby 2razy wiecej wnydac. Mi jest przykro i strasznie sie czuje z tego powodu. To wszystko mnie przerasta i żyć mi sie nie chce. Wyzywam sie na moim dziecku( ma 4 lata) manm ochotę umrzeć. Teraz wrócił z wyjazdu i pojechał tam do tego mieszkania,siedział tam 2 godziny a ja sie denerwowalam.boli mnie to,nie wiem co tam sie dzieje. 2 miesiące temu sie rozstalismy i nie byliśmy ze sobą miesiąc.gdy sie zeszlismy to przetrzepalam jego telefon i widziałam smsy w których ona pisała ze go kocha. Boli mnie to niech mi ktoś pomoże bo ja psychicznie nie daje rady..Ja go kocham nad życie,jest to moja miłość ale za każdym razem jak zwrócę mu uwagę ze jej kupuje to on na mnie krzyczy ze jestem pazerna suka ...

Gość ale co cie teraz naszło???
no co facet ma dwa domy - idealna sytuacja

Gość Kiki87
Tak idealna. Dla mnie to jest koszmar.. Kocham go i niewyobrazam sobie życia bez niego. Jestem bardzo zazdrosna,ta jego była u niego pracuje i szczerze mówiąc wypłaty żadnej nie ma bo on powiedział ze jak na coś potrzebuje to niech bierze. Ja nie mam nic przeciwko żeby ona sobie żyła jak chce,dla mnie może do gucciego chodzić byleby mój facet jej nie kupował,bo łapie jak myśle ze on jej wybiera rzeczy żeby ładnie wyglądała. Boli mnie to,nie dlatego ze jestem zazdrosna ze ona ma coś ladniejszego niż ja tylko dlatego ze on jej kupuje. Żyć mi sie nie chce naprawdę i nie wiem co robić by on sie odseparowal od niej... Mówi ze mnie kocha a ja nie wiem cZy mam w to wierzyć..faceci mówią rożne rzeczy byleby kobieta sie ich nie czepiala...

Gość Kiki87
Tak idealna. Dla mnie to jest koszmar.. Kocham go i niewyobrazam sobie życia bez niego. Jestem bardzo zazdrosna,ta jego była u niego pracuje i szczerze mówiąc wypłaty żadnej nie ma bo on powiedział ze jak na coś potrzebuje to niech bierze. Ja nie mam nic przeciwko żeby ona sobie żyła jak chce,dla mnie może do gucciego chodzić byleby mój facet jej nie kupował,bo łapie jak myśle ze on jej wybiera rzeczy żeby ładnie wyglądała. Boli mnie to,nie dlatego ze jestem zazdrosna ze ona ma coś ladniejszego niż ja tylko dlatego ze on jej kupuje. Żyć mi sie nie chce naprawdę i nie wiem co robić by on sie odseparowal od niej... Mówi ze mnie kocha a ja nie wiem cZy mam w to wierzyć..faceci mówią rożne rzeczy byleby kobieta sie ich nie czepiala...