Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlknwldwn

jestem kobieta bardzo lubie seks ale jak slysze

Polecane posty

Gość dlknwldwn

ze mezczyzni tego WYMAGAJA to mi sie zygac chce tym calym seksem ogolnie czuje sie zmuszona bo jesli nie ja to inna? tak ? tak to brzmi zazwyczaj? masakra nie dziwie sie ze kobiety przestaja sie z wami kochac

Gość niedoświadczona w seksie
nie dotyczy mnie ten problem i długo nie będzie chyba jeszcze dotyczył, bo odechciało mi się próbować seksu. mam swoje dildo zawsze na moje zawołanie, sztuczny penis jest zawsze twardy i gotowy i nigdy nie powie, że coś muszę. :P

Gość ahfgaifkaj
No właśnie o tym piszę :-) "niedoświadczona w seksie" jesteś super :-) Pozdro :-)

Gość wujekstaryhuejk
i dlatego pracujemy do 89 lat bo dilda sie rodzą zamiast dzieci

moim zdaniem LUDZIE wymagają seksu, a raczej go potrzebują, sęk w tym, żeby dobrać się odpowiednio pod tym względem i tak życie sobie ułożyć, żeby nic nie stało na przeszkodzie szczęśliwemu pożyciu ;) jakby mi facet stale odmawiał, to pownie bym go zmieniła, ponieważ seks to normalna część związku, równie ważna, co rozmowa i robienie razem zakupów ;)

Gość niedoświadczona w seksie
no właśnie. dildo to 100% zabezpieczenia przed ciążą. facet to zawsze jakieś ryzyko. ale to dobrze, że dildo jest bezpieczne bo mi się nie spieszy do pieluch.