Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczona999

Problemy intymne

Polecane posty

Gość Zrozpaczona999

Witam. Treść mojego, albo raczej moich problemów może się wydać śmieszna, ale ja naprawdę potrzebuję rady. Otóż mam wiele problemów z własnym ciałem, przez co wstydzę się jakiegokolwiek zbliżenia z mężczyzną. Więc wymieniając: nieprzyjemny, przykry zapach z okolic intymnych (zaznaczam od razu, że o higienę dbam prawidłowo, mimo tego po podmyciu się zaraz znika zapach płynu i powraca ten smród. Nie potrafię go do niczego porównać, ale na pewno nie jest to naturalny zapach), spore owłosienie w tym miejscu (jestem brunetką, ciemnej karnacji, ale to owłosienie jest naprawdę spore, sięga odbytu, czy tak powinno być? Golę się, ale jak wiadomo to szybko wraca, przy czym sprawia dyskomfort...), no i wreszcie mój największy kompleks czyli asymetryczne, wystające wargi sromowe mniejsze. Są brązowe i mnie obrzydzają. Przez te wszystkie wypisane wyżej powody wstydzę się JAKIEGOKOLWIEK zbliżenia z facetem. To zaczyna powoli oddziaływać na moją psychikę... Proszę, doradźcie, pomóżcie.

Gość żonkilek ll
jedna warga mniejsza jest większa?

Gość ale ja bardzo
Nie wystają te wargi, to ok, kolor normalny

Gość Zrozpaczona999
Tak, dokładnie. Jedna jest większa od drugiej. Obie są ciemne i jak na mój gust za duże, ale jedna o wiele bardziej.

Gość moze tak idź do ginekologa
i on ci wszystko wyjasni, moze z toba jest wszystko okej tylko ty sobie cos ubzdurałaś

Gość żonkilek ll
nie da się jej schować żeby nie wystawała?

Gość ukhjbhjkjbjh
pokaz fote bo tak to trudno wystawić diagnozę

Gość ech...............
Jakiś prawik któremu sie bułka u dziewczyni tu marzy... Po 1 wargi są różne. Puki nie maja tych 2 cm są dla mnie ok ale są tacy co i takie lubią i ssają i ciągną. Po 2 gie wargi czy penis zawsze jest ciemniejszy od ciała. Coś pod brąz. po 3 cie zapach cipki jest boski. Jeszcze takiej wilgotnej albo po całym dniu. Kobiety mają manie na tym punkcie puki chłopa nie znajdą i myją się po 5 razy dziennie a potem zapalenia. po 4 włosy............ no co 2 dni golenie tak to już jest. Najgorzej że niektórzy np ja jak się wydepiluję to potem pełno krost i włosy jak wrastają to robią się coś ala pryszcze musisz to wygnieść żeby włos wylazł na wierzch. Jak ci po pół roku depilacji będzie tak dalej no to nic nie zrobisz i nie dla ciebie depilacja... Kobiety to ponoć pilingują.

Gość przykrruuu
przylkty zapach nawy jak jest super higiena oznacza jedno infekcja najprawdopodbniej grzybica

Gość lonely heart
włosy sięgające odbytu - normalne, ja depiluję wszystkie za jednym zamachem przykry zapach - do gina, to już raczej niepokojące, ale da się wyleczyć, bo pewnie coś masz kolor - norma a kształt jest indywidualną sprawą i raczej nie jest problemem

Gość harino13
Kszatłtem warg sie nie przejmuj . ja tez mam jedna wiekszaod drugiej i tak wieksza wystaje ;-) kolr ciemny braz.Owlosienie az do odbytu i wokolo niego to normalne . Proponuje depilacje woskiem , regularnie wykonywana osłabia wlosy albo depilacja laserowa. A z tym zapachem to do gian ;-)

Gość żonkilek ll
tylko jedna warga wystaje czy dwie?

Gość Zrozpaczona999
Dobrze, więc pójdę do gina bo chyba innej opcji nie ma... Ale wstydzę się, że krzywo na mnie popatrzy, pomyśli, że jakaś niehigieniczna jestem ;/. Co do warg, to jedna jest schowana, a druga lekko wystaje.

Gość Tereska1234
Ja używam płynu Lactacyd i dodatkowo pachwiny smaruje dezodorantem w sztyfcie Lady Speed Stick.

Gość maczos
Nie przejmuj się... i ja i mój partner mamy defekty urody intymnej i się tym nie przejmujemy. Kochamy się, urozmaicamy sex, z przyjemnością wracamy do łóżka. Nie ma nudy, a jesteśmy ze sobą ponad 20 lat. Szanujcie się!

Gość matekson
A jaka metoda na utrzymanie w związku ciągłego zainteresowania sexem? Same gadżety sprawiają, że nie wieje nudą? Poważnie? ;-) Bo ja w takie rzeczy to raczej nie wierzę - przynajmniej przy mojej kobiecie ;-)

Gość gość
wiesz co nie wstydz się tylko umów z jakims facetem z www.datezone.com oni maja obsesje na punkcie kobiecego zapachu stref intymnych mówie Ci :D

Gość gość
Jeśli chodzi o przykry zapach, to ja się go pozbyłam stosując do mycia żel lacibios femina. Bardzo dobrze odświeża i likwiduj nieprzyjemny zapach.

Gość gość
Skarbie - masz infekcje! a wargi można skrócić nawet u chirurga! Dobry gin też to zrobi tylko nie idź do popaprańców. . . powodzenia! PS: a tam goi się wszystko w miesiąc i już będzie piękna czysta pachnąca cipka powodzenia

Gość gość
Mam przykre swędzenie w okolicach intymnych. Czy wiecie co to moze byc? Znacie jakiegos dobrego ginekologa?

Gość gość
gość dziś Mam przykre swędzenie w okolicach intymnych. Czy wiecie co to moze byc? Znacie jakiegos dobrego ginekologa? no to nie zwlekaj i udaj sie do ginekologa. W gabinecie http://gabinetginekologicznybialystok.pl/ jest swietna Pani doktora. moze tam sprobujesz?

Gość gość
Na problemy intymne tylko wizyta u ginekologa. W http://godulahope.pl/ sa swietni specjalisci. jesli to cos malego, a nawet powaznego - na pewno pomoga!

Gość gość
Polecam poczytać trochę na www.kobiecesprawy24.pl znajdziecie tam dziewczyny odpowiedzi na wszelakiego rodzaju ‘problematyczne’ pytania dot. kobiecych dolegliwości, wiec warto przejrzeć stronę. :)