Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna lalka

Mam 24 lata i grozi mi staropanieństwo:(

Polecane posty

Gość wiewiora bez orzecha87
A poza tym moze to naiwne, ale im dluzej sie na cos czeka tym bardziej sie cos docenia. I w ogole jak w wieku 24 lat mozna uzyc slowa staropanienstwo- to swiadczy chyba tylko o jednym- nudzi Ci sie Dziewczyno. Zajmij sie swoim zyciem, reszta sie jakos ulozy :D

Gość a co ja mam powiedziec
ja w tym roku koncze 28 lat, co ja mam powiedziec :D

Gość mireczkaa
hahaha, staropanieństwo w ieku 24lat. W ogole nie wiedziałam, ze w dzisiejszych czasach jeszcze istnieje takie określenie:):) Wrzuć na luz dziewczyno,.

Każdy odczuwa to indywidualnie, w zależności od własnych doświadczeń i sposobu postrzegania rzeczywistości. Najczęściej przyczynami tego typu problemów są lęk przed bliskością, trudności z tworzeniem i utrzymaniem bliskich relacji oraz brak dobrych wzorców z domu rodzinnego. Przyczyn warto szukać w sobie www.pilumnus.dl.pl

Dziewczyno. 24 lata to młodość;)Szukaj faceta (ale nie na siłę a na pewno się znajdzie). Ja też jestem w tym wieku i też sama- ale z wyboru... spotykam się z facetami i jakbym chciała to bym była już w związku (ale nie jestem bo przebieram:D). W razie czego jakby w polsce się nie udało zawsze pozostaje wyjazd za granicę... tam to: 1)uwielbiają polki 2)bycie singlem w wieku 30/35 to normalka a w naszym wieku ludzie na słowo ślub pukają się w głowę i chcą się wyszaleć 3)faceta można znaleźć w każdym wieku (osobiście znam przypadek gdzie 30 wziął sobie 40 latkę...inne przypadki gdzie babka jest starsza też znam ale tylko z słyszenia) Zacznij więcej działać a mniej się użalać to działa!

Staropanieństwo grozi gdy: 1.Myślisz tak jak teraz(więc to zmień już teraz!:P) 2.Gdy masz ukryty uraz do facetów i trzymasz się przeszłości(np. uważasz, że "faceci to świnie") 3.Nie wiesz jakiego faceta szukasz (cechy charakteru) 4 Nie lubisz siebie(niska samoocena) 5 Nie masz innych zainteresowań oprócz złapania faceta i oglądanie M jak miłość i nie spełniasz się w życiu 6.Nie dbasz o siebie i się nie uśmiechasz 7Nie wychodzisz do ludzi (chociażby przez internet)