Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomożecie?????????????

sweet baby krzesełko do karmienia

Polecane posty

czy ktos ma ? jak sie sprawuje? bo opini na necie jest mało. myslałam jeszcze o kids play

nikt nie ma?

podnoszę

Gość xoxoxoxoxxx
To krzesełko to Chińczyk. Występuje pod wieloma nazwami/markami (polscy mali przedsiębiorcy importują je z zamówionym własnym logo). Kiedyś czytałam o nich opinię. Ponoć niezłe są, ale cerata może być cienka i może się zdarzyć, że się porwie jeśli będzie się ją beztrosko eksploatować i nie szanować. Pamiętam, że recenzująca osoba była ogólnie zadowolona z tego krzesełka, więc możesz spróbować.

ciekawy temat tez jestem na etapie zakupu krzesełka. a jakies inne które z czystym sumieniem mozecie polecic? tak do 230 zł?

Gość xoxoxoxoxxx
Ogólnie to wszystkie z tych tańszych plastikowo-ceratkowych są chińskie i są podobnej jakości. Są dobre. To w końcu krzesełka a nie wózki i trudniej jest je zniszczyć lub uszkodzić. Z najtańszych bardzo dobre są plastikowe z Ikei.

a dzięki za odp. kurcze to teraz wszystko jest chinskie. pytam o to sweet bo porównując z takimi np pepe to one wizualnie nie wiele się różnią.

Gość baby ono kwiatek
to krzesełko mam od 4 lat, w tej chwili korzysta z niego drugie dziecko, a jak skończy to myślę, że jeszcze ktoś skorzysta, polecam z czystym sumieniem

Gość emilianna
i naprawde jest UZYWANE codziennie do jedzenia ,malowania,wchodzi wychodzi,jezdzi autkami itd zdarza sie ,ze pokrycie piore co tydzien i oprocz tego,ze lekko wyblaklo nic sie nie dzieje

Gość xoxoxoxoxxx
Nie wszytko, ale te najtańsze tak.

baby ono kwiatek ma dobre recenzje ale jest dla mnie ciut za drogie

Gość xoxoxoxoxxx
A ile możesz maksymalnie przeznaczyć na nie pieniędzy? Bo mam dla ciebie jeszcze lepszy produkt, który starczyłby aż do podstawówki, bo te plaski są maksimum do 2 lat a wcale niemało kosztują.

Gość emilianna
moj ma 3 lata i siedzi w tym sweet baby;)

xoxoxo pewnie myslisz o takich gdzie stoliczek i krzesełko potem osobno? nie to takich nie chcę. max moge dać 250

Gość xoxoxoxoxxx
Nie, nie o tych myślę. Te ze stoliczkiem są niewygodne i też na krótko starczają. Do przedszkola i do widzenia. Gdybyś dała radę wykrzesać jeszcze ze 40 zł to kup drewniane niemieckie rosnące z dzieckiem - Hauck Alpha jest najtańsze z tego rodzaju krzesełek. One nie mają tacek, tylko dosuwa się je do dorosłego stołu (dosuwają się do samego końca, bo nie są zabudowane z koku jak te polskie 2w1 i plastiki. Jak dziecko rośnie odczepiasz barierkę i sukcesywnie obniżasz siedzisko i podnóżek, które się wsuwają w nogi tego krzesła jak półki w regał (bardzo prosty mechanizm). Te krzesełka wyglądają bardzo ładnie we wnętrzu (nie typowo dziecięco) i jest duży wybór kolorów drewna, tak że można dobrać do mebli w jadalni. Później może służyć jako krzesło do biurka dla dziecka jak pójdzie do szkoły i być dziedziczone przez rodzeństwo. Idea ta sama co w przypadku popularnych drogich Tripp Trappów Stokke. Koszt 290 zł. http://www.sparbaby.de/wp-content/uploads/2010/09/Hauck-Alpha-Hochstuhl.jpg http://www.babyoutlet.redcart.pl/templates/images/description/4684/Image/hauck/krzeselko_alpha_walnut/121.jpg Wyściółkę siedziska (o ile nie jest załączona) i plastikową tackę da się dokupić osobno, ale moim zdaniem jest to zbędne, bo wystarczy poduszka i dosuwać krzesełko do stołu, wtedy dziecko je zawsze z domownikami przy jednym stole, a nie gdzieś po kątach.

Gość xoxoxoxoxxx
* z boku

Gość xoxoxoxoxxx
I zbliżenie: http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs038.snc3/12560_168479516019_635836019_3417710_4787334_n.jpg (tu akurat ze zwykłą domową poduszką, ale jak ktoś chce firmową wyściółkę to są oczywiście dostępne) Jak za taką niewielką kasę w porównaniu z drogimi odpowiednikami to się naprawdę opłaca dużo bardziej niż chiński plastik. Ale decyzję pozostawiam tobie.

Gość xoxoxoxoxxx
(Aha, w ofercie są też poza naturalnymi kolorami drewna całe lakierowane na biało, czarno, różowo, zielono, niebiesko, pomarańczowo itp.)

Gość xoxoxoxoxxx
* tacki

Gość barcelonabarcelona
podnoszę temat. czy któraś z was może polecić krzesełko funkcjonalne i takie w którym dziecko się nie zapoci ;) tak zwane oddychające?