Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobic???

Dzieci smieja sie z mojego syna :( Powinnam isc z tym do wychowczyni

Polecane posty

Gość co zrobic???

Mam bardzo powazny problem, dzieci w szkole wysmiewaja mojego syna. Jestem samotna matka, moj syn jest bardzo podobny do mojego taty a moj ojciec jest znany z tego ze sponsorowal mlode dziewczyny, rodzice sie rozwiedli ja mieszkam z ojcem i dzieci mowia ze jego dziadek jest tez dla niego tata bo tak im rodzice w domu powiedzieli. Co radzicie mi w tej sytuacji? wnuk jest bardzo podobny do dziadka i moze dlatego ludzie tak mysla :( syn ma 9 lat

Gość a mówiłaś o tym
swojemu ojcu ? Mówiłaś mu że dzieci się śmieją z twojego syna z powodu jego przeszłości ? I że ci wstyd że masz takiego ojca ? Bo ja bym kurde tak powiedziała

Gość co zrobic???
Ojcu powiedzialam tyle by nie chodzil po mojego syna do szkoly ale on i tak zawsze robil po swojemu. I co? i dziecko ma tylko wstyd a i tak jest wynagradzane pozniej prezentami od dziadka.

Gość 232322f
sraj ludzi niech sie smieja---gorsze ludzie maja problemy na swiecie a nie jakies głupoty,zyj swoim zyciem ty wiesz jaka jest prawda i tyle ludzie zawsze gadaja tylko nie o sobie

Gość facjata.............
ona moze ludzi "srac" jak ktos tu wdziecznie doradzil :O... jest dorosla i moze sobie to wytlumaczyc, ale jej syn ma problem ktorego zignorowac nie mozna...

Świetna rada, sraj na ludzi, mają większe problemy. Ona jest dorosła i jej może to zwisać i powiewać, ale dziecku tego nie wytłumaczysz. Czy Ty wiesz jak ten młody chłopczyk musi się czuć wyobcowany? Jakie to dla niego poniżające? Mało jest przypadków, że rodzice jak to mówisz srali na ludzi, a w tym czasie dzieci się wieszały przez szkolne problemy? Autorko, ja nie wiem co Ci doradzić. Możesz spróbować porozmawiać z rodzicami tych dzieci, poruszyć problem na wywiadówce, bo zostawić tego nie można. Współczuję Ci :(

Gość co zrobic???
dlatego mysle o tym by go wziac i wyprowadzic sie do innego miasta i zerwac kontakty z tym otoczeniem, zerwac rowniez kontakt z ojcem.

Gość bvbbb
prowo