Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość don'tknow

Kto na kafe mam co najmniej średnie wykształcenie?

Polecane posty

Gość don'tknow

Kiedy wchodze na kafę mam wrażenie , ze naprawde stopa intelektualna sie obniza.. głupie komentarze.. jak mozna kims takim byc.. nawet bycie anonimowym do czegoś zobowiazuje.. no ok.. nie chodzi juz o wykształcenie, bo ludzie po innych szkołach tez potrafia sie zachować..

Gość strażnik teksasu..
Moim zadaniem jest walczyć z zaśmiecaniem przestrzeni publicznej. Tutaj tez takie osoby jak Zj** czy Offerma powinny na zawsze mieć odcięty dostęp do forum. I ja tego dokonam Per aspera ad astra...

Gość gips z mola
na kafe można popuścic pasa :D wcale bym sie nie zdziwiła jakby bylo tu troche profesorów itp. świetnie to odpręża

Gość don'tknow
no ok.. napisłam o wykształceniu w sensie przenosnym.. chodzi mi bardziej o kulture.. tez pisze z pomaranczowego.. bo nie chciało mi sie logować ;P ale nawet z do pomaranczu czuje respekt ;)

Gość ja mam pomaranczowego
i wyksztalcenie wyzsze+

Gość don'tknow
niestety.. ;/ dla mnie to okropne.. nic nie zrobie, ale wydaje mi sie,ze kiedys ludzie podchodzili do tego forum bardziej racjonalnie.. a teraz co druga opinia to głupie docinanie.. a ja tak tu wszystkich bronie i pocieszam.. moze jestem naiwna ..ale juz taka natura.

Gość don'tknow
no tak;) ale od czasu do czasu mozna spotkac kogos normalnego ;)i to cieszy ;D

Gość tez dzis potrzebuje
czytam i jestem w sioku :classic_cool: co trzeba noisic pod beretemm by zadawac takie pytania 💤

ja też wyższe, ale jakbyś sledziła statystyki to zauważyłabyś, iż anonimowość jaką daje Internet wyzwala w ludziach poczucie wolności i mówią to, co myślą, wymyslają też swoje teorie i często ubliżają innym. Tego nie da się zmienić

Gość donknow
co masz na mysli? kolejna prowokacja..widze,ze nie mozna sie powstrzymac nie?

Gość donknow
Dirty_south nie sledziłam statysktyk.. bo nie wiem gdzie je znalazłes... ale mniejsza o to.. w takim razie dzieki za info .

Gość hggbfgbghmk
Kogo normalnego, konkretnie masz na mysli? Bo mam wrazenie, ze predzej, czy pozniej, z kazdego tutaj prostak wychodzi... I nie napisalas, jaki maxz tu carny nick ;) Brak odwagi...?

Gość donknow
dla przypomnienia napiszę , ze sie juz wylogwłam i mi sie nie chciało ponownie.. moge powiedziec jaki mam nick , bo zachowuje sie normalnie. . dobrze wiesz,ze nie o to chodzi.

Gość kolumnowy
jak widać, lekarze, prawnicy, właściciele firm i menadżerowie oraz psycholodzy i inni doktorzy nauk humanistycznych tu na forum okazują swoją inteligencję i chcą pokazać swoje IQ a prosty prostak oderwany od betoniarki to się tylko przygląda i nie napisze tu nawet słowa, ponieważ nie wie co napisać albo zada proste pytanie, dlaczego kobieca kupa nie śmierdzi ? :)

Gość donknow
no własnie i teraz widać o co tu w tym wszystkim chodzi.. doszukujecie sie kruczków.. nie powiedziłam ,ze ludzie z innyym wykształcenie maja tutaj nie siedziec.. bo forum jest po to ,zeby komus doradzić, pomoc.. i ja to robie.. i wcale mnie nie zdziwi fakt ,ze to np. lekarze , prawnicy wypisuja te bzdury na kafe.

Gość hggbfgbghmk
Pisz zatem, jaki masz nick - chetnie zobacze, kto tak psioczy na Kafe :P

Gość donknow
może lepiej sie zaloguje.. zapewniam Cie, ze mozesz mnie nie kojarzyc.. bo nie przesiaduja na tym forum zbyt czesto.. ale z dziwnym powodów zawsze tu wejde ;)

Gość donknow
poza tym ..dlaczego Ty sie nie przedstawisz?

Gość hggbfgbghmk
Myslisz, ze wielu tu lekarzy i prawnikow? Ja musle, ze w tych luznych tematach udzielaja sie ludzi, ktorym sie zwyczajnie nudzi. Jak ktos chce powaznie porozmawiac, tez znajdzie tu miejsce dla siebie i wcale nie musi sie babrac w kafeteryjnym szambie...

Gość donknow
może i masz racje.. tylko co .. ma powstac specialny dział dla osob piszących ''na poważnie''?

Gość donknow
dobra ja już ide, bo pózno. Mam nadzieje ,ze ktos spojrzy na ten topic i uswiadomi sobie, ze anonimowosc w internecie nie istnieje.

Przedstawiam sie zatem :P Z komorki pisze, wiec chwile to trwa. Z tego samego powodu nie stawiam polskich znakow.