Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta Mamba

prawiczki jakie macie wymagania co do kobiet? Może są za wysokie?

Polecane posty

Gość Samanta Mamba

sami piszecie, że wasze ukochane zawsze wybierały kogo innego, czyli miały innych adoratorów, więc dlaczego wybieracie sobie tylko takie, które wyróżniają się urodą od swoich koleżanek, a nie zagadacie do tych skromniejszych?

Gość moje wymagania
wygląd minimum przeciętny, aby dla mnie była urocza uczciwa w miarę inteligentna porządna rozmowna przytulaśna ambitna wierna i tyle lub aż tyle

Wyglad przeciętny, slodka, nie zbyt smiala (poniewaz sam taki jestem to smiala by mnie przytlaczala :q), uczciwa, tajemnicza, wspierajaca w trudnych chwilach, mila, delikatna. Mmm.. I kocham anime

Gość as wywiadu
q

Gość as wywiadu
Wygląd taki żeby nie obrzydzała. I nie może to być jakaś taka co seks tylko po ślubie i w ogóle raz w miesiącu. Musi lubić mojego siurka.

Gość ech..............
Ja mam wymagania niezmienne od x lat. Wiek starsza powiedzmy 26 27 lat do 34. Rozmiar piersi < d Waga 40 - 65kg Wzrost nie ważny no może te 160 żeby miała. I 200cm tez nie. Włosy loki. Kolor mniej ważny. Najlepiej rudy lub czarny. Dobrze by było po studiach. Nauczycielka np. Potrafiąca wytrzymać z nudnym człowiekiem któremu sie nie chce nigdzie wychodzić. I wtulał by się 24h/d. No i nie znudziła się nim. Trochę perwersyjna. Lubiąca ładną bieliznę. Wszystko. Czy to tak dużo..........

Gość ech..............
No i okulary bo mogła mieć bo jakoś tak fajnie tak :)