Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani i pies

były błagał mnie na kolnach żebym do niego wróciła:)

Polecane posty

Gość pani i pies

super uczucie, chciała bym żeby ta chwila trwala wiecznie

Gość Najlepiej wyobraż ja sobie
i co wróciłas?

Gość pani i pies
nie wiem jeszcze

Gość bolo2424
pozniej ty bedziesz na kolanach co innego robic zgodz sie :D

Gość pani i pies
niekoniecznie z nim bede mam ochotę wyszczać mu się do pyska jak następnym razem będzie klęczał i skomlał chciała bym żeby powtórzył to skomlenie walentynkowe powtórzył przy wszystkich

Gość bolo2424
dlamnie proste jak kochasz to wrocisz i przebaczysz i nie bedziesz czerpac radosci z jego ponizania sie a jak nie kochasz to pewnie go zjebi..biesz go jeszcze na dowidzenia

Gość konsorcjum
0/10

Gość pani i pies
zdradził mnie kilka razy, dowiedziałam się przypadkiem, przyznał się i się z tego śmiał Gdy kazałam mu wypierdalać, bez zastanowienia poszedł, ponoć miał inną teraz go w dupę kopnęła tak myśle to przyleciał wybrał sobie 14 luty przyleciał z kwiatami i prezentem i na kolana :) Gdyby wtedy mnie błagał na kolanach a nie wyszedł z ironicznym uśmiechem to może bym mu wybaczyła, w kaźdym razie była by większa szansa teraz to tak naprawdę go nienawidzę ale bawi mnie to, po za tym lepiej pasuje mu rola męskiej dziwki niż kozaka na którego się kreuję

mój ex tez błagał, klęczał, stękał, łaził za mną.. to było raczej irytujące niż przyjemne.s traciłam przez to do niego cały szacunek. jak można się tak upodlić?....

Gość pani i pies
ja mu kazałam klękaj i błagaj o wybaczenie tak dla jaj a on jak dziwka opada na kolana i błaga a i tak jest dla mnie śmieciem i gównem

Gość koksuj
traktujesz go jak szmatę no i dobrze

Gość Dreamed I was an eskimo
Jebnięty jakiś. Ja zostanę Twoim chłopakiem. Nie rucham innych dziewczyn, gdy mam jakąś na własność.

Gość xxxdxdxdxxxxdxxd
moj najpierw skomlal,a potem natychmiast skolowal sobie inna z internetu,wkrecil jej w 2 dni pisania wielka milosc,zeby odwrocic uwage i nie zdemaskowac sie ze jest cholernie toksycznym facetem.Po pierwszym spotkaniu juz sie wprowadzil i napisal mi jaka ma sliczna kobiete,a jaka ja bylam brzydka,oblesna i wstretna,ze dopiero mu sie oczy otwarly.....haha,niedlugo jej sie oczy otworza jakiego sobie faceta przygruchala...tak czy inaczej ja wygralam swoja godnosc i zycie w szacunku..........nie wracaj do tego kolesia,szkoda zycia na takiego,ja zawsze mu pozwalalam wrocic i za chwile bylo to samo jak tylko poczul sie pewnie 2/3tyg

Gość pani i pies
Po prostu bardzo mnie to kreci, takie coś i chodzi o sam fakt tego jak mi się to znudzi to po prostu zakończę to definitywnie

Gość pani i pies
najgorsze jest to,że sie tym przejmujesz ,że on sobie znalazł inna ,że ci pocisnął jaką to ma teraz ładną to szmata jebana a 2 dni wcześniej błagał na kolanach fałszywy,wredny cwel po prostu olej to i żyj chwilą tak jak ja mam zamiar

Gość xxxdxdxdxxxxdxxd
bo to zawsze byl patologiczny klamca ktory tylko patrzal jak sie do kogos na chate wkrecic,zyc na czyjs koszt i zerowac ....tak jak w sekundzie stwarza pozory wielkiej milosci tak za chwile zrobi takie pieklo ze szok,ze skrajnosci w skrajnosc,a do tego pustak potworny ktory ma mnostwo dlugow,wyrokow komorniczych (za granica!!! gdzie mozna normalnie zyc i sie czegos dorobic) spraw o pobicia zniszczenie mienia...poprostu rynsztok,a uwaza sie ze mega przystojniaczka i towara 1sza klasa