Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsorcjum

wiele kobiet radzi facetowi aby poszedł na siłownie... aby dopakować

Polecane posty

Gość konsorcjum

ok rozumiem.. sam chętnie bym to zrobił, ale... ja nie mam pieniędzy , nie stać mnie na to aby dopakować nie wiem czy sobie zdajecie sprawę drogie kobietki, ale to aby dojebać bardzo dużo kosztuję... - karnet na siłownie (w tej chwili sięga on około 100zł.. ) - odżywki i suplementy (bez tego na dłuższą mete nie ma mowy) - dobre odżywianie... czyli 4-5 posiłków dziennie, sporo mięsa i ciągły zapas takich produktów jak jajka, biały ser, ryż, makaron, ziemniaki, wody mineralne niegazowane i pełno innych rzeczy koszt takiej diety, suplementów, karnetu to jest wydatek rzędu hmm 1500zł miesięcznie... a skąd ja mam kurwa brać tyle pieniędzy tylko na to aby po prostu trenować? a gdzie kurwa kasa na.. szkołe, benzyne, jakieś tam wypady do kina, do restauracji, do klubu, na piwko z kumplem (chociaż w tym wypadku alkohol często odpada)... albo np kupienie sobie koszulki, spodni, telewizora, komputera... kurwa... prawda jest taka, że aby być dobrze zbudowanym i mieć dobry mięsień, trzeba być w miare bogatym

Gość kumatorrcy
ale pierdy:o chcieć to móc. Robert burneika ćwiczył na strychu, a silovniah pierwszą urządził sobie z rozebranego na części czołgu. chcesz=możesz

Gość konsorcjum
kumatorcy... i jeśli myslisz, że na tym strychu i na tym czołgu doprowadził się do takiego wyglądu jaki ma obecnie to powiem ci tylko tyle... rozpędź się a sciana cię znajdzie matole naiwniak kurwa...

Gość koksuj
na złomie panicz nigdy nie był? Drążek i wyciąg sam mogę ci zrobić. Ławeczka koszt 100zł. Proste

Gość konsorcjum
od rąbania na opał to ty możesz sobie conajwyżej kutasa uciąć a nie dopakować chłopcze

Gość eyess on fire
Nie przesadzaj, wcale nie musisz wydawać nie wiadomo ile, to co Ty piszesz to jakiś hardkor :D znam ludzi, którzy chodzą na siłownię i jakoś nie podporządkowują temu całego życia. Grunt to w ogóle się ruszać i coś robić.

Gość eyess on fire
Jakoś nie widzę wokół siebie tych mięśniaków :D facet ma być silny, ale bez przesady, to nie te czasy że mamuta musi upolować :D

Gość kumatorrcy
ale ty autorze nie chcesz przekształcić się w profesjonalnego zdeformowanego kulturystę, tylko jak podkreśliłeś zjebie, chcesz przypakować. to jest róznica niedorobieńcu szanowny:)

Gość konsorcjum
// grunt to w ogóle się ruszać i coś robić. // ok spoko.. ale z takim podejściem nigdy nie bedziesz dobrze zbudowany, miał np 45 w bicepsie na dobrej żyle.. no nawet kurwa nie ma takiej opcji, mysle, ze nawet do 40, 70% chłopaczkom którzy trenują ciężko dojść // Jakoś nie widzę wokół siebie tych mięśniaków // mięśniaków jest sporo.. wystarczy pojechać w wakacje do mielna, tam co 10 chłop jest dobrze dopakowany, ale widać też gołym okiem, że każdy z nich grosz w kieszeni ma...

Gość konsorcjum
// tylko jak podkreśliłeś zj**ie, chcesz przypakować // no wiesz, dla ciebie może dopakować ten, kto doszedł do 38 w bicepsie dla mnie to jest śmiech sam mam 40 i uważam, że to malutko... i wiem, że abym miał więcej to musiał bym już zacząć brać sterydy i mieć cały czas kasę na odżywki i jedzenie.. a mnie na to nie stać

Gość dziś na pomarańczowo
stworzenie sobie warunków do ćwiczeń to nie jest aż taki wielki problem, ale z resztą Cię popieram. sama miałam faceta, który trenował intensywnie i na te odżywki, suplementy i inne cuda i wysokobiałkową dietę szło sporo kasy, kilkaset złotych miesięcznie, w okolicach tysiąca. a i rachunki za wodę były niezłe, bo wiadomo, po treningu obowiązkowo prysznic, a że on generalnie bardzo o higienę dbał, to i po 4-5 razy na dzień korzystał z dobrodziejstwa wody i mydła.

Gość koksuj
mielno=senso=dziwki=1000zł wyjebane w noc

Gość eyess on fire
Jestem kobietą i nie rusza mnie to, ile facet ma w bicepsie :D ma być silny, umieć drewno porąbać itp ale bez przesady, nie kręcą mnie kulturyści..

Gość truskawkowa kamilka
No niestety muszę się zgodzić z autorem. Mój brat jest zapalonym pseudo-kulturystą i mnóstwo pieniędzy na to schodzi. Co chwila kupuję jakieś kretyny, białka, aminokwasy a te rzeczy niestety nie są tanie. Często też robi awanturę w domu jak np nie ma podwójnej porcji mięsa w domu, a my po prostu nie mamy tyle pieniędzy aby kupować dziennie po 1kg wołowiny np.. siłownia to sport dla ludzi bogatych, tak jak np golf czy tenis

Gość trgtrhethr
" umieć drewno porąbać " buahaha, to co ty kurwa, w lesie mieszkasz?

Gość koksuj
to samo dotyczy wszystkich dziedzin życia. Można śpiewać sobie w domu za darmo, ale też można brać lekcje , uczyć się w szkole muzycznej, kupować instrumenty.

Gość eyess on fire
Ja pierdzielę, nie trzeba mieszkać w lesie żeby rąbać drewno :D

Gość konsorcjum
koksuj no nie dokońca dałeś dobry przykład... bo siłownia jednak wymaga konkretnego sprzętu, sory ale desek od biurka czy też wiadra z wodą nie bede targał bo to nie to samo... to tak jakbym miał nazywać walenie konia sexem :O mało tego, sam trening to nie wszystko, jeszcze ważniejsze jest dobre odżywianie (które nie jest tanie) i odżywki.. które również sporo kosztują, przykładowo 2kg białka stoi około 150-200zł ...

Gość koksuj
Siłownia nie jest sportem dla bogatych, bo sam znam chłopaków co w domu się nie przelewa, a jakoś wspólnymi silami mają sprzęt i nie wydają dużo kasy. Dobrze wyglądają, koszt odżywek w miesiącu to jeden weekend przepracowany. Wszystko trzeba robić z głową. Ktoś połknie kreatynę, stacka i myśli że urośnie mu.

Gość następne żałosne prowo
koleś ma internet więc widać że go stać. 🖐️ Zresztą w tym internecie znajdzie ćwiczenia do wykonania w domu. Pozatym jest jakiś tępy jak chce pakować dla jakiejś durnej laski :D typowa mentalność przegranego prawiczka z kafe :classic_cool:

Pieprzysz leniwcu, ja ćwiczę, wyglądam zajebiście, na siłowni moja noga nie postała od kilkunastu lat. Czasem skoczę na basen.

Gość Szyderca.,.,
100 zł płacisz i ćwiczysz... Co tydzień idziesz na imprezę i przepijasz po 25 zł minimum. wiec przelicz sobie ile to wychodzi na tydzień i skończ pierdolić że nie masz kasy. Jak nie to pompki i brzuszki... kombinuj

Gość niekonieczny
jak komu fantazji brakuje, to sądzi, że bez siłowni nic. Prawie już synonim się z tego zrobił, siłownia = gość jak trzeba - a to kretynizm. Samemu można rzeczywiście wszystko sobie tanim kosztem zmajstrować. I biegać, dużo biegać.

Wiekszosci kobiet tez sie nie przelewa, a chodza na silownie i na fitness.Zreszta wiekszosc kobiet nie lubi umiesnionych w sensie "karkow a la Pudzian" a z po prostu wyrobionymi miesniami. A te bardzo latwo (facetom, nie kobietom) wyrobic zwyklymi nie bardzo obciazajacymi cwiczeniami w domowym zaciszu. Owszem, dieta bialkowa jest dobra na przyrost miesni. I to kosztuje. A sprzet mozna posiadac w domu i wcale nie jest az tak drogi ;-)

Poza tym dobry jest tez basen i wszelkie cwiczenia typu brzuszki, machanie hantlami

Wykręcasz się. Hantle możesz Ci wyspawać kolega. Ławeczka w domu byle jaka z 4 desek. Można ćwiczyć w domu jesli tylko znajdziesz z 4-6 m.kw. (jakies małe pomieszczenie). Po drugie - jogging nic nie kosztuje (no może jakieś addidasy). Użalasz się i wykręcasz, jakbyś chciał to byś ćwiczył.

Dobrej baletnicy przeszkadza i rąbek u spódnicy

Gość PAKERO
ale pierdolenie kasa żęby być wielkim znam osoby biedne skromnie żyjące które nie mają grosza w kieszeni ćwiczą po piwnicach mają ambicje większe niż nie jeden z kasą i świetnie wyglądają trzeba chcieć ścisnąć zęby pakować i nie pierdolić że jak niema kasy to nie urosne wiadomo jak taki ktos by ją miał to efekt bylby lepszy ale niema co narzekać tylko ćwiczyć i jeść nawet bez koksów i odżywek tylko wiecej czasu trzeba poświecić i swojego zawzięcia i wiary a efekty same przyjdą :)