Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzaczko

Kto samotny i nie idzie spać?

Polecane posty

Gość Krzaczko
Do tego january, sprobuj jako tako wyjasnic, podaj link z forum z tym problem czy cokolwiek.. sporo takich rzeczy robilem moze pomoge :) 20 lat na karku to powinienem sobie poradzic

więc już Ci tłumacze :P Harper to taka mega gruba ksiązka do biochemi każdy kto ma biochemie to ma z nią do czynienia ma ona 956 stron i raz spadła mi na noge i BOLAŁO:D

no musi być dobrze ja zawsze panikuje i potem wszystko zdaje a Ty płacząca jaki kierunek ? bardziej medyczny ? czy może jakiś związany z przyrodą?

Gość january or february
Ale ciii bo to nielegalne. Ściągnęłam sobie pewien program i nie działa tak jak powinien. Ale chyba znalazłam rozwiązanie, bo gdy uruchomię go jako administrator - o dziwo działa :|

Gość Krzaczko
wiec te 1000 stron niektorzy ryja na pamiec? Coraz wiecej podziwu do was mam ^^ Ja nawet nie musze niczego z teorii prawie ze czytac, sama praktyka

Gość Krzaczko
january > tak, rozwiazaniem jest wlasnie uruchomienie w trybie administratora, zawsze probuj tak robic w razie problemow z jakimkolwiek uruchamianiem :)

Gość january or february
Czyli zawsze mam z niego korzystać jako administrator? A może gdzieś po drodze przy instalacji powinnam odpalić coś jako administrator? Dla mnie to czarna magia wszystko..eh

bardziej medyczny :) ale ja już mam wszystko pozaliczane, więc pora iść spać :D nie panikuj, bo nie ma co chociaż jeśli cię to mobilizuje do nauki to panikuj bo ja już się tak znieczuliłam i nic mnie nie rusza, że jak trzeba wziąć się w garść i siąść do książek to jest tragedia :)

a ja to i teoria i praktyka ale oczywiscie z teori cisną bardziej

Gość Krzaczko
Dobranoc :) Nie poddawaj sie w razie czego i nie panikuj, kibicujemy ci w medycznej karierze :D! I tak, masz uruchamiac w trybie administratora

Gość january or february
O, znalazłam nawet cały tekst na ten temat, okazało się że to powszechny problem, czyli chyba coś skopali z programem :D Krzaczko a Ty co studiujesz?

Gość Krzaczko
młoda, co potem chcialabys robic, troche mnie ciekawi zawsze, sam chcialem isc na ten kierunek?

Gość Krzaczko
Matmo-infe z pewnych racji.. (bez stereotypow prosze mi tu!) W Toruniu, dokładniej mówiąc

Gość january or february
Toruń pikne miasto, pozdrów je ode mnie! Dawno tam nie byłam, muszę się znowu wybrać :D

Gość Krzaczko
Związane z DNA i genami czy mi się wydaje? Ale dobrze ze wiesz co robisz, naprawde powodzenia

:D zobaczymy to jest polska wiec tu ciężko o prace w zawodzie:P boże jak mi się nie chce uczyć a jutro to znaczy juz dzis mam te dwa koła:P

Gość january or february
Dobra, idę spać. Trzymajcie się ludki i cieszcie studiami, bo w pracy jest o wiele bardziej przerąbane :D 🖐️

Gość Krzaczko
To moze uciekaj sie uczyc no.. bede cie mial na sumieniu ze zalozylem ten watek xD

przeestań itak nie zasne:P nie chce m isie i tyle robie wszystko byle się nie uczyć:P

Gość Krzaczko
Przyjade i zabiore kompa :D ot co

Gość Krzaczko
Niestety, nauka czasem musi zaboleć. A jak dostaniesz pączka?

zjadlam 4 i kolejne 4 obok leżą i nie mam zamiaru na nie nawet patrzeć:P ja byś je wzioł to by było spoko :D nienawidze pączkow dziś wyjątkowo tylko poczki jadłam nic innego :D

Gość Krzaczko
Moze faworki? placki? Ale z paczkami ma w sumei tak samo jak ty, jedyny dzien w ktorym sa zjadliwe. Czym by cie tu zmotywowac..