Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzaczko

Kto samotny i nie idzie spać?

Polecane posty

Gość Krzaczko

Temat dla tych którzy nie mają sie komu wygadać jest im źle, mają za dużo na głowie, mają problem do rozwiązania czy po prostu chcą zwyczajnie pogadać czy coś porobić! Służę ofertą, jeśli napiszesz w ciągu 30 min dostaniesz prezent gratis! Niebywała okazja! A tak serio, piszcie jak wam źle

Gość Krzaczko
Nie umiem rozwiązywać problemów, dlatego w wolnych chwilach oglądam w telewizji trwam kurs interaktywny rozwiązywania rzemyków w sandałach Jezusa

Gość mi jest w zasadzie dobrze
tylko brzuch mnie boli po dużej ilości pączków, placków kartoflanych i pikantnego sosu :(

Gość Krzaczko
Przebacze akurat te podpuche :D

Gość November rain xd
Wszyscy śpią.:D Prócz podszywów.

Gość jerbajerba
chyba wiele osob tak ma. Ja pamietam czasy gdy nie bylo kompow i mielismy paczke , gdzie wieczorami wychodzilismy z domow rozpalajac ogniska. gdzie sie przez okno uciekalo na randki na wakacjach u babci. gdzie sie smazylo pokrzywe na patelni, jadlo z lasu zebrane grzyby. i swiat sie krecil. w nocy patrzylismy na gwiazdy z rozlozonym kocykiem i opowiadalismy zmyslone lub prawdziwe historie. A teraz wielkie gowno. tylko internet i praca. net praca, net praca , net , praca. czasem imoreza za 200 zl w klubie. qrwa:(