Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesleeee

Całowanie

Polecane posty

Gość lesleeee

Hm ludzie często, że nie sex jest najważniejszym i najbardziej intymnym kontaktem z drugą osobą lecz są to pocałunki. I tu mam problem bo pod jakiegoś czasu nie odczuwam przyjemności z całowania się z chłopakiem normalnie czasami jakbym ścianę całowała;/ Doradźcie mi czy to ze mną jest coś nie tak czy to Jego winna a może po prostu już Go nie Kocham:/ Coś musi być nie tak....

Gość jest w tym słaby
namów go do większego zaangażowania albo coś :X

Gość umano
"bo pod jakiegoś czasu nie odczuwam przyjemności z całowania się z chłopakiem normalnie czasami jakbym ścianę całowała;/ " - może faktycznie przestaje Ci na nim zależeć...a zależy Ci na nim, na spotkaniach z nim?

Gość Szyderca.,.,
Kolejna tępa dzida...

Gość lesleeee
w zasadzie kreci mnie tylko fujarka ehh sama nie wiem

Gość lesleeee
szyderca pingwinie obsrany

Gość lesleeee
hm to chyba będzie jak mu powiem sorry ale nie angażujesz się w całowanie..;/ a tak w ogóle wydaje mi się, że chłopak się angażuje... hm... zależy mi na nim lubię się z nim spotykać, czuj się całkowicie swobodnie i tęsknie jak go nie ma:), ale właśnie to mnie niepokoi bo co to za związek jak dla mnie całowanie w szczególności jest trochę sztuczne... Bo raczej całuje się dla niego a nie dla tego, że sprawia mi to nie wiem jaką przyjemność;/

Gość lesleeee
Szyderca. Widzę próbujemy podbudować własne ego szczególnie jak się jest incognito ??:/

Gość wi.esz co....
znam to uczucie, mnie tez nie kreci calowanie, moze pierwsze kilka razy, max 5 razy a pozniej to juz odczywam jak zwykla czynnosc jak poscielenie lozka, tez tego nie rozumiem, mimo ze facet mi sie podoba , podnieca mnie to nie odczuwam przyjemnosci z calowania

Gość Dreamed I was an eskimo
On jest słaby w te klocki.

Gość lesleeee
NORMALNIE RZUCAM INTELIGENTNYMI TEKSTAMI NA ODLEGLOSC 2 KM AHHHH SZYDERCO GLUPIO CI PRAWDA ?

Gość lesleeeee
zjadłam węgielek i się zaczerniłam hihi toż to czysta magia , nadchodzi armageddon !!!!

No a ja właśnie tak mam od niedawna bo z chłopakiem jestem już dwa lata i się zastanawiam czy właśnie to nie jest oznaka tego, ze on po prostu przestaje mnie interesować ...