Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martuśka 83

Lekka poezja dla Kobiety

Polecane posty

Gość Martuśka 83

Witam. Mam ochotę poczytać jakąś ładną, lekką poezję. Bardzo proszę o propozycje autorów (poetów) - oprócz W. Szymborskiej. Z góry dziękuję

Gość Martuśka 83
Pomoże ktoś z tą poezją?

Gość zumba go
Polecam Piotra Barańskiego i jego "Skrajności". To poeta młodego pokolenia. Piękne wiersze, które skłaniają do refleksji.

Gość romantyczna90
Piotr Barański niedawno wydał swój debiutancki tomik "Skrajności". Myślę, że może Ci się spodobać. Wiersze są piękne. W jednych czuć lekki niepokój, w innych miłość.

Gość Klayduśka
Bardzo dobra i warta sięgnięcia po nią jest poezja Barańskiego "Skrajności". Wywołuje niezłe emocje.

Gość Okla6
Skrajności Barańskiego nie są tylko dla kobiety, ale dla każdego z nas. Porusza w swoim tomiku wiele ważnych kwestii. Również się przychylam do przeczytania, naprawdę warto. Tylko uwaga, bo rozmyślania potem są gwarantowane! ;)

Gość iiilga
Dobrze, że pobudza do refleksji o to chodzi w poezji. Nie chodzi o to żeby przeczytać wiersz i na tym koniec. Skrajności jeszcze nie czytałam, ale skoro są tak gorąco polecane to nie mogę się oprzeć tym namowom;)

Gość anetaeta
Dobrze mówicie, ja Skrajności akurat przeczytałam, bo już cała poezja z biblioteki koło domu, padła moją ofiarą i szukałam jakichś nowych autorów. Ta jest bardzo dobrze napisana, bardzo lubię tego typu poezję, lekka, ale pełna refleksji, intrygująca, polecam.

Gość gość
"co to jest miłość" jonasz kofta -jak dla kobiety to tylko tom 1

Gość Zefirek8
Przepiękną poezję znajdziesz w tomiku "Skrajności" Piotra Barańskiego. Mnie aż wzruszyła!