Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdrfrgrf

BYŁA MOJEGO FACETA ZALAZŁA MI ZA SKÓRĘ- ODWET

Polecane posty

Gość dfgdrfrgrf

Do mojego faceta odezwała się była. Sama pierwsza napisała. Wymienili tylko informacje co słychac i tyle. On jej powiedział,że ma dziewczyne, nie chce,żeby ona pisała do niego (widzialam rozmowe na gg) i jest super, ona ma jakiegos tam chłopaka. Niemniej jednak nie życzę sobie jej pisania do mojego faceta. Więc napisałam wiadomosc do jej chłopaka na nk "Czesc, nie życzę sobie,żeby Twoja dziewczyna kontaktowała się z moim facetem, bo on juz dawno nie jest nią zainteresowany. Mamy ułożone życie, spodziewamy się dziecka. Pewnie Ci mówiła,że pisała do mojego chłopaka, a jesli nie to współczuję braku szczerości w związku. I przekaż jej,żeby więcej nie podglądała mnie na nk, bo nie chcę,żeby jej było przykro,cóż, nie jej wina,że wygląda jak wygląda, ale chłopki oderwane od cepa nigdy nie grzeszyły urodą.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, pa"

Gość opiopi
Dziecinada.

Gość gertyrea
zazdrosna, złośliwa, wścibska, bez klasy, niski poziom, plebs

Gość 50 gr
masz 15 lat? :D twoja infantylna wypowiedz nie swiadczyla o zajebistym ilorazie inteligencji, wrecz przeciwnie pograzylas sie w ich oczach :D zdesperowana kretynko :) jestes slaba.

Gość łatafak
to nie musi być prowo są niestety takie debilki na świecie 😭

Gość verkass
Autorko masz 15 lat?

Gość dfgdrfrgrf
Mam penica :classic_cool:

Gość jertella
ja oczywiście wierzę że takie kretynki jak autorka istnieją , niestety, w tej wypowiedzi jest zawarte takie dno że aż wręcz smieszne i zabawne :D

Gość dfgdrfrgrf
Nie powinna pisac do mojego faceta, przeciez ona jest przeszłością, ma kogos, więc po co tak? Nie ma takiej opcji, niech sobie do kogokolwiek pisze ;) ale nie do nas ;)

Gość anaaa029102
Pewnie on to teraz czyta, z nią przy boku :) i leją z Ciebie ostro ... :D

Gość jertella
uzywanie wypowiedzi potwierdzenia zdania," tak" "nie ma takiej opcji" itp widać że małolata , do nauki gnojówo :D

jak mozna byc tak tepym i cos takiego napisac o ile to nie prowo??? myslisz ze taka fajna jestes? oboje z ciebie lacha dra podejrzewam ze twoj facet tez ma ubaw:) ale co jak co dzieki Tobie z dobrym humorem wychodze z lozka:P

Gość dfgdrfrgrf
50 gr masz 15 lat? twoja infantylna wypowiedz nie swiadczyla o zaj**istym ilorazie inteligencji, wrecz przeciwnie pograzylas sie w ich oczach zdesperowana kretynko jestes slaba. hahahahahah :D o kim ty mowisz? o niej? pannie, która całe zycie sponsora szukała :D Mam prawo sobie nie zyczyc jej pisania i dopięłam swego, bo się nie odzywa :D

Autorko masz cos z garem nie tak :D Nie napisala do WAS a do NIEGO a to roznica :D Pozatym ja tez raz na pol roku oddzywam sie do mojego eksa tak poklachac co u niego itp :) Nie mam zadnych niecnych zamiarow. Czy nasi 'eksowie' musza byc wrogami?? Ja tak nie uwazam :) Przyjaznic sie mozna

Gość dfgdrfrgrf
A my jak z nich lejemy :D Poza tym nie interesuje mnie ta osoba, jestem zadowolona,że w wiadomosci wyraziłam wszystkie moje uczucia :D

Gość jertella
"dopięłam swego, bo się nie odzywa " leże i kwiczę idź do niej i rzuć w nią kupą żeby sie przestraszyła ciebie i nie pisała, na pewno dopniesz swego :D

Gość dfgdrfrgrf
Mother Monster Autorko masz cos z garem nie tak Nie napisala do WAS a do NIEGO a to roznica Pozatym ja tez raz na pol roku oddzywam sie do mojego eksa tak poklachac co u niego itp Nie mam zadnych niecnych zamiarow. Czy nasi 'eksowie' musza byc wrogami?? Ja tak nie uwazam Tak, ale Ty moze jetes inna. A ja tą osobę znam. Ona jest patologiczna, uwaza się za niewiadomo kogo, a do mojego faceta odezwała się po części tez zeby mu było przykro. Miał zły humor cały dzien. To osoba, któa bardzo lubi mącic w zyciu - swojej przyjaciółce prawie faceta odbiła.

Gość opiopi
Do autorki - a nie sądzisz, ze wystarczyło, że twój chłopak już określił się wobec tej dziewczyny i napisał, żeby nie szukała z nim kontaktu? po co jakieś szopki na nk?

lejesz to ty po majtach aby czasem twoj facet nie stwierdzil ze jestes po****na i ze ona byla na mase lepsza od ciebie:P pewnie mu zal ze zostawil ja dla takiego zera(?) moze zamiast faceta kup sobie Kena bedzie pasowal do twojej 10letniej mentalnosci

Gość dfgdrfrgrf
mam 11 lat i chowam się ze swoim chłopakiem w kąciku dla lalek żeby nas wychowawczyni nie przyłapała na całowaniu siem

Gość zaczarowany olowek1000
ty za to jestes niedosc, ze patologicznie zazdrosna to na dodatek pozbawiona klasy:o no, ale jak napisalas chlopki oderwane od pluga tak maja::D:D:D

Autorko zachowalas sie jak gowniara. Pewnie masz mase kompleksow...bo gdyby bylo inaczej olalabys to. Pewne swej atrakcyjnosci kobiety nie przejmuja sie takimi blachostkami. Twoje zachowanie swiadczy o niskiej samoocenie i tym ze musisz byc niezlym pasztetem. I co,czujesz sie teraz boska? To cie rozczaruje....DALEJ JESTES PASZCZUREM KTORY SIE W DODATKU SKOMPROMITOWAL :D Trzeba bylo z ta dziewczyna pogadac najpierw ze wszystko powiesz jej chlopakowi a nie od razu taki cyrk odwalac i w dodatku z siebie kretynke zrobilas. I jeszcze ta ciaza? pfff...smiech na sali :D Dobrze tu mowia...takie teksty to moze jak mialas z 15 lat :D Kto ci w ta ciaze niby uwierzy? :D Moze im jeszcze USG fote poslij na dowod :D jakie zalosne dziecko

Gość dziś na pomarańczowo
dopięłaś czego? dziewczyna raz się odezwała, może się nudziła i tak sobie z tej nudy zapytała eks jak mu życie leci. może i nie powinna, bo jednak eks to eks, ja do swoich nie piszę, ale nie widzę nic złego w jakiejś krótkiej ogólnikowej wymianie zdań. a Ty nie dość, że nie masz klasy, to jeszcze jesteś bardzo zakompleksiona, skoro po jednej takiej sytuacji już na dziewczynę naskakujesz. boisz się czegoś? np. że ten facet Cię zostawi? chyba tak i to panicznie, o czym świadczy Twoja reakcja. rozumiem kobiety, których faceci notorycznie kontaktują się z byłymi partnerkami, ale jedna taka sytuacja i już nagonka w chamskim stylu? żałosna jesteś.

Gość TO JEST BOOOOSKIEEEEE
"I przekaż jej,żeby więcej nie podglądała mnie na nk, bo nie chcę,żeby jej było przykro,cóż, nie jej wina,że wygląda jak wygląda, ale chłopki oderwane od cepa nigdy nie grzeszyły urodą.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, pa" UWIELBIAM CIĘ AUTORKO :D TO BYŁO ZAJEBISTE, FINEZYJNIE DOKOPAŁAŚ :D SWOJĄ DROGĄ, NIE DAJESZ SOBIE W KASZĘ DMUCHAĆ :D

Gość dfgdrfrgrf
jak Oliwka chciała mi odbić chłopaka to poszłam do jej mamy na skargę i jeszcze powiedziałam że widziałam jak Oliwka wstrzymywała kupe piętą , teraz ma za swoje , jestem dumna że jom zniszczyłam

Gość aAgataTaaakaaaa
jeśli naprawdę napisałaś taką wiadomość, to wzbudziłaś tylko negatywne uczucia tego faceta w stosunku do Ciebie :D, a nie tej dziewczyny. Początek wiadomości był dobry i wkurzyłby się na dziewczynę, to zgasiłaś jego gniew na koniec i skierowałaś na siebie. Chciałaś wywyższyć się a wyszłaś na kretynkę. :D

idz sobie balwana ulep a nie dupe zawracasz opowiescia pod tytulem: jak zrobilam z siebie zazdrosna idiotke?

Gość dfgdrfrgrf
Mój facet powiedział,że w pełni podziela moje zdanie :D Poza tym mówił,że ona go nie interesuje, bo o takich jak ona szkoda mu gadac, a mi daje wolna reke, jesli bede sie dobrze czułą to moge napisac :D To,że w ciązy jestem to akurat prawda, ale nie chce zeby ktos to komentował. Dlatego tez ze wzgledu na stan, nie chce sie wkurzac takimi głupotami.Wiem,że ta osoba potrafi uprzykrzyc zycie.