Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doti******

imię Melania

Polecane posty

Gość doti******

Jak w temacie. Pozytywnie wam się kojarzy? Mąż się wystrzega, bo mówi że kojarzy mu się z krową melą :P

Mnie się kojarzy tylko i wyłącznie z Przeminęło z wiatrem.

Gość moja kotka ma tak na imię
:P wołamy na nią mela, melasia, melanii, itp. Dla dziecka okropne imię, kojarzy się ze starą ciotką klotką.

Gość trr
Mi się kojarzy z melą w ukutym kiedyś określeniu plwocin. To określenie wciąż funkcjonuje i może wrócić jako moda więc nie radzę tak dawać dziecku na imię.

Gość dsja
Prześliczne imię.

Gość trr
Poza tym Mela samo w sobie brzmi rozlaźle.

Gość spoko tez mo sie kojarzy
z przeminelo z wiatrem

Gość mi sie kojarzy pozytywnie
pracuje z dziewczyna o tym imieniu i jest OK, inteligentna, energiczna, sympatyczna, ladna.

Gość j kjfkjewnkjwe
"mela"- okreslenie dla sliny, ktora wypluwa facet idac ulica... mi sie nie podoba.

Miałam w podstawówce koleżankę o tym imieniu. Dziewczyna nie była zadowolona.Jak biegaliśmy po boisku,to chłopaki pluli i mówili-"ale mi mela wyleciała i takie tam podobne" Ale oni nie mówili tego specjalnie.Ona płakała i się skarżyła.A chłopaki mówili nauczycielce,że ich ojciec,czy dziadek "charchają melą"i tłumaczyli ze to taki glut.Jak poszliśmy do gimnazjum to matka załatwiła jej żeby mogła używać drugiego imienia-Katarzyna:) Imię jest ładne,ale nie wiesz jak dzieci w szkole będą reagowały.

Gość mama Melanii
Moja córeczka ma na imię Melania :) i jak bym miała wybierać jeszcze raz - na nic nie zamieniłabym Melanii. Jest to prześliczne imię, bardzo wdzięczne, posiada wiele zdrobnień. Ja najczęściej mówię na nią Melusia, Melunia, Mela, ale fajnie też brzmi Melanka :) No i jest dosyć oryginalne, a przy tym nie brzmi dziwacznie. Uważam, że pięknie się wyróżnia na tle tak popularnych teraz (ale też ładnych) imion jak np. Julia, Natalia, Ola...

Gość michalekjjjj
okropne imię :o wstydziłbym się być z dziewczyną o tym imieniu :o kojarzy mi się z plującymi dresami :o

Gość taka jedna z wrzesnia
moja kolezanka ma na imie Melanie tylko ze mieszka de i polska wersja melania mi sie nie podoba, ale melanie jest fajni mowimy do niej melani, meli melka - ostatnie sie kojarzy z menelka;P

Gość ternikowa piernika
Moja babcia tak miała na imię, ale teraz wracają takie stare imiona. Mela wołają też na Amelię i ja właśnie znam kilka Melek, ale nie od Melanii, a od Amelii.

Gość Melania ;)
Moim zdaniem Melania to bardzo ładne imię ponieważ sama mam tak na imię. Zdrobnienia do tego imienia są takie : Mela, Melciak, Melusia itp. Imię to jest bardzo rzadkie wiem bo mam 13 lat i nie znam nikogo więcej o takim imieniu. PS: Proszę osoby starsze aby nie pisały takich rzeczy jak np. że imię Melania kojarzy sie z jakąś starą ciotką ;)

Gość miau miau miau
Bardzo pozytywnie, mój kotek tak się nazywa.

Gość Powinnas napisac Tesco Ezakupy
Kojarzy sie z "Moralnoscia Pani Dulskiej". Siostra powinna miec Hesia (Helena).

mi się bardzo podoba i chciałam tak nazwać córeczkę - cała rodzina włącznie z mężem wyśmiała, mężowi tez się kojarzy z Melą - krowa ;)

a i to imię mi się spodobało,bo uwielbiam postać graną przez Annę Dymnę w Trędowatej - Melanię Barską ;D

Gość gość
Moja bardzo dobra kolezanka ma tak na imie, tylko, ze ona jest Amerykanka I jej imie pisze sie Melanie. Tez myslalam, zeby tak nazwac corke, ale w koncu postanowilismy dac imie po babci. Mi sie bardzo dobrze to imie kojarzy, bo moja kolezanka to bardzo pozytywna, dobra I zawsze usmiechnieta osoba.

Gość gość
mnie się kojarzy ze starą ciotką z kokiem na głowie i naroślą na brodzie

Gość gość
Czego tu sie czlowiek nie dowie-jak nie imie psa to kota,a nawet i krowy same adekwatne :O

Gość gość
Melania barska

Gość gość
Ja zamierzam tak nazwać córkę. Moim zdaniem to śliczne imię.

Gość alwareza
Milena lepsze :)

Gość meluchaaa
Mam na imię Melanie :) I podoba mi się to imię, bo jest oryginalne i można wymyślać fajne zdrobnienia :P Mela, Melka, Melucha, Melcia itp. :D Może i mela kojarzy się ze śliną, ale mi to się nawet podoba :P Bo jest przynajmniej śmiesznie xd I na pewno nie kojarzy mi się z krową, kotem czy psem! xD

Gość rudziaaam
no i nie można zapominać o mendzie ..:D hihihi ., pozdrawiam moją kochana przyjaciółkę meleee <3

Gość gość
mela to flegma , co ładnego w tym słowie ? może daj rzyga , rzyguś od rzygania ?

Gość aga b
piękne imię:) moja babcia miała tak na imię, i ja zamierzam tak nazwać swoją córke, oryginalnie i z klasa

Gość picia jola
Mnie sie w ogole nie podoba. Takie rozslimaczone,do bani. Mieszkam w dojczlandzie i moja corka ma jedna kolezanke - nazywa sie Melina.