Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcesukienkejakmarzenie

Suknia od prawdziwego projektanta mody!

Polecane posty

Gość Chcesukienkejakmarzenie

Ktoś tu poruszał temat zamawiania sukni w Stanach. Niby ceny okazyjne, ale jednak duża obawa jest, co człowiek znajdzie w przesyłce. Ja niestety słabo znam angielski, wiec nawet nie szukam zagranicą. Ale ostatnio chodzi mi po głowie pomysł z sukienką od jakiegoś projektanta mody. Ile coś takiego może kosztować i czy w ogóle ma to sens? Trafiłam na coś takiego, tylko trochę daleko... http://prezentokracja.pl/Stworz_kreacje_z_projektantem_mody/produkt.html

Gość jjksd marientka
Łał, robi wrażenie. Ja też myślałam kiedyś o tym, by ktoś mi zaprojektował suknię od a do z. Do tego jakiś super wypasiony kapelusz, długi tren ..... i byłabym gwiazda nad gwiazdy:) a ktoś wie, ile kosztuje np. suknia szyta przez krawcową, ale taką jakąś mega szałową?

Gość sssukienka
Koleżanko, mój pomysł z zamówieniem sukni w Stanach okazał się mało trafiony. Drobne druczki i te sprawy..

Gość asde3werw
Tez badałam kiedyś temat takich sukni ze stanów. wszytsko ładnie wygląda, ale diabeł twki w szczegółach....

Gość beaciulek87..
mi znajoma ostatnio mówiła, że taką sukienkę firmową ze stanów, to można zdobyć nawet za 600zł. Prawda? To dlaczego firmowe suknie w Polsce kosztują nawet po kilka tysięcy?

Gość wiesz co przypomina mi sie
bo placisz za metke ja mialam firmowa sukienke placilam 2.100 zl niby ze stanow itd a metka made in china a powiem wiecejw salonie obok byla taka sama sukienka taki sam material kroj tylko koronka w innych miejscach ponaszywana i koszt 3.5 tys i tez metka made in china

Gość Agness//88
Bo wszędzie sa teraz te przeklete metki made in china. Choć słyszałam ostatnio, że już nawet Chińczycy chcą przenosić swoje fabryki do Europy, bo zdają sobie sprawy, że napis "made in china" źle się kojarzy odbiorcom. Ja chyba się zdecyduję na taką suknię ze stanów. Co sądzicie o takiej: http://designweddinggowns.com/index.php?page=shop.product_details&category_id=12&flypage=shop.flypage&product_id=343&option=com_virtuemart&Itemid=64

Gość dobrze radze....d
Jezu, nie kupuj takie sukienki z \e stanów!!! Podobno one są strasznie tandetne i bez porównania z tymi z Euroipy.

Gość nmoksdiwe
to zalezy gdzie sie taka suknie zamowi, jak sklepie, ktory rowniez prowadzi sprzedarz on-line, istnieje x lat, raczej nie masz sie czego obawiac-gdyby oferowal tangetne szmaty, nie utrzymalby sie tyle czasu, jak zakupi sie na np ebayu od goscia ktory ma za soba 3 zrealizowane oferty, moze byc roznie.

Gość hyhurka
Ja szukam właśnie sukni ślubnej i powoli mnie trafia :/ Nie ma nic ładnego. a jak coś wygląda ładnie na foto, to w realu jakieś tandetne materiały i wykonczenia. Ogólnie chyba sobie zamówię u krawcowej, to będę wiedziała dokładnie za co płacę i każde wymaganie i fanaberia zostana zaspokojone. Kto poleci dobrą krawcową w ok. Poznania?

Gość hsdfisa2222
To moze być ciekawe rozwiązanie, jeśli rzeczywiscie zajmie się tym projektant. Ciekawe jak liczone sa dodatki koronki, tiule hafty itp??

Gość marzenia a rzeczywistosc
Suknię od Zienia to każda by tu chciała......... a większość i tak pewnie pójdzie w klasycznych białych kieckach