Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjkj555558

rzadkie imię dla chłopca a jest przepiekne

Polecane posty

Gość jdjkj555558

Rok temu usłyszałam na ulicy jak mama woła syna Sławek jest to ładne Polskie imię a tak rzadko je słychać teraz jestem w ciąży i razem z mężem postanowliśmy syna nazwać Sławek jak dla nas ładne imię i rzadkie co o tym sądzicie ??

Gość Babcia Terenia 72 lata
e tam... daj Adaś ;)

Gość rzadkie na pewno nie jest
Moze teraz tak dużo się nie nadaje ale w moim pokoleniu to Sławków od zatrzęsienia. Czy ładne? Sławek ok ale Sławomir tak średnio mi się podoba. To już wolałabym Mirosław czyli Mirek. To jest chyba rzadsze a według mnie fajniejsze.

Gość Imię najważnjejszym słowem w
w życiu człowieka ;) Sławek - imię ładne :) Pamiętajcie, że mały Sławuś wyrośnie na mężnego Sławomira - i tak będą się do niego zwracać w dorosłym życiu pracodawcy i podwładni ;) Poza tym imię naprawdę kształtuje charakter człowieka i można zauważyć wspólne cechy osób o tym samym imieniu... Pozdrówka :)

Gość kiedyś bardzo popularne
teraz zdecydowanie mniej lepsze Sławek niż Kubuś, Szymuś czy inny Wiktorek:O Sławek to zawsze z BOREWICZEM będzie mi się kojarzyć;) fajne imię:)

Gość Nic raczej nie będzie
Znam kilku Sławków-fajne chłopaki;) i mój pradziadek też był Sławomir...;)

Gość sylwia868678
Bardzo ładne imię do małego dziecka zwracałabym się Sławuś do starszego Sławek a jak będzie dorosły to Sławomir ekstra imię nie patrz na komentarze jeśli imię naprawdę Ci się podoba to daj synowi na imię Sławek

Gość o fujjj co za obleśne imie
kojarzy się mi się z 40letnim prawikiem z niedogolonym wąsek i śmierdzącymi pachami, imie pozbawione jakiejkolwiek klasy

Gość kompotzmaku
daj mu hendryk!