Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wkurzonaaaaaaaa

depilacja bikini

Polecane posty

Gość gość
Polecam kosmetyki do depilacji ARTE FIORI osobiście używam i jestem zadowolona.Jest to produkt nie zawierający związków chemicznych na bazie naturalnych składników w postaci proszku do wyrobienia jak maska i gotowy do nałożenia. Skóra po nim jest ciesamowicie miękka. Super polecam. Stronka z produktami www.ebodystyle.com

Gość abigailabi
a ja proponuję zainwestować w depilator laserowy, którego można samemu używać. oglądałam ostatnio w sferisie i są one całkiem łatwe w użyciu

Gość gość
Ja wolę depilację kremem, wybór tych produktów jest bardzo duży na rynku, do delikatnej strefy bikini czy pod pachami najlepszy jest krem Vanity soft touch z olejkiem różanym od Bielendy, bo skutecznie usuwa włoski i nie podrażnia, jak na krem do depilacji nawet ładny zapach.

Gość Baśka3
Ja jestem po trzech zabiegach robionych laserem Light Sheer Duet w Vici Clinic w Krakowie i jestem bardzo zadowolona a też mam jasne włoski. Efekty są widoczne, myślę, że jeszcze z dwa zabiegi zrobię aby dokończyć :) Na każdy pierwszy zabieg dają 50% rabatu więc warto iść i sobie wypróbować.

Gość turquise rose
Pamiętajcie, ze laser działa na ciemne włosy, u blondynek będzie bezskuteczny. Ja chodzę na wosk i epilfree, efekty też świetne (bez względu na kolor włosów.

Gość gość
Hej dziewczęta! U mnie sprawdza się pasta cukrowa w takiej depilacji. Jest dużo skuteczniejsza, no i nie oszukujmy się, też mniej bolesna. Nie zostają bolesne krostki, nie mam podrażnień i włoski nie wrastają. Od prawie roku chodzę na tę depilację do Empire Salon na Saskiej Kępie. Bardzo profesjonalnie tam panie podchodzą do klienta i atmosfera jest fajna :)

Gość AnaLara
A jak do pasty cukrowej dorzucisz zabieg epilfree, to po kilku zabiegach masz spokój na dłużej. Sama robię już tylko przypominający co 2-3 miesiące. Zapytaj czy mają go w ofercie bo warto. :)

Gość semirama
Pasta cukrowa plus epilfree intim, lepszej metody nie znalazłam. Spokój naprawdę na dłuuugie tygodnie, a z czasem i miesiące.

Gość pauletta544
Moim zdaniem warto isc na depilacje laserowa bo przynajmniej ma sie spokoj na dlugi czas, a bol jest do wytrzymania wiec oplaca sie przemeczyc. Gdybyscie szukaly sprawdzonego miejsca w Wawie to polecam Viva-derm, maja tam dobry laser.

Gość gość
Potwierdzam, że pasta cukrowa to jeden z lepszych sposobów, bo nie zostają podrażnienia. Odkąd to odkryłam to już innej depilacji nie korzystam. Teraz chodzę Empire Salon, bo tam mają idealną tę pastę!

Też wolę pastę cukrową ale zawsze uzupełniam o zabieg Epilfree, bo daje podobne efekty do lasera, a działa też na blond włosy.

Gość Mirq
Na wszystkie działa. :) A pasta to dobry wybór, bo jednak jest mniej bolesna niż wosk. :)

Gość Maaajka540
Ja osobiście też wolę depilacje pastą cukrową. Znalazłam świetny salon do którego chodzę już dłuższy czas. Mają w swojej ofercie wosk lub paste cukrową więc co komu bardziej odpowiada. Ceny przyzwoite, mają wolne terminy a co najważniejsze przemiłą obsługę! Jeśli ktoś mieszka w Lublinie to polecam: http://www.studiobednara.pl/

Gość gość
Ile płacisz w Empire za ten zabieg? I na jaką partię ciała go robiłaś?

Gość gość
Moje drogie, zawsze warto jest wiedzieć jak pozbyc się problemu jesli chodzi o wrastające włoski veet.pl/how-to-guides-articles/wrastajace-wloski-jak-tego-uniknac/ Zdecydowanie warto jest odwiedzić tą stronę.

Gość Merikam
Słuchajcie, ale Epilfree nadaje się też do depilacji bikini? Ja zrobiłam sobie nogi i jestem zadowolona, ale nie wiem właśnie jak z tymi sferami ;)

Gość Morttka
Tak, spokojnie możesz robić bikini a nawet pachy. :) Pachy bolą nieco mniej. ;)

Gość gość
Dziwne, ja mam dość mocne i gęste włoski i nigdy nie było problemu jeśli chodzi o depilację... Kosmetyczka zrobiła wszystko sprawnie, szybko i wyrwała każdy, najmniejszy włosek, chociaż to nie zawsze przyjemne....;) Jeśli potrzebujesz namiarów na dobry salon to z czystym sumieniem polecam Salon Hana jeśli chodzi o Piaseczno. Tu ich stronka: www.salon-hana.pl Mają w ofercie depilację woskiem i cukrową, obie są bardzo fajną metodą. Myślałam też o depilacji laserem u nich, ale to może za jakiś czas :)

Gość gość
miałam niestety taki problem...ale sama ze sobą ;) Nie mogłam wydepilować dokładnie tych miejsc, bo za bardzo bolało gdy to niewprawnie robiłam :( Zdecydowałam się w końcu żeby pójść do kosmetyczki i teraz robię to tylko w salonie, co jakiś czas. Włoski odrastają coraz słabsze. Metoda jaką polecam to depilacja cukrowa. Jestem z Katowic i chodzę do Anette tu macie cennik: http://www.anette.com.pl/kosmetyka-cialo-cellulit-depilacja.php myślę że rozsądne ceny mają zwłaszcza za tak miłą atmosferę i porządnie wykonaną usługę.

Witajcie. Chciałam się dowiedzieć czegoś o depilacji laserowej laserem Vectus - czy to boli? :D Bo chciałabym wiedzieć przed depilacją.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować