Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HMS...SDSS...Petard

Krzyszof Rutkowski

Polecane posty

Gość HMS...SDSS...Petard

Pański wywiad udzielony „Angorze okazał się nieporuzmieniem Pańskie słowa: „weź nie pier‏dol, tylko mów, bo pojadę z tobą jak z dzikom świnią wypowiedziane pod adresem tej znękanej kobiety.uwłączają ludzkiemu jestestwu. W związku z powyższym pojadę z Tobą..niczym z dzikim świńskiem pyskiem.i pokażę Polsce jak tytła się takie bagno Panie Krzysztofie.wykasowano film na którym targa Pan ziemię niczym dzika zasrana świna..co w oczywisty sposób nie umniejsza Pańskiej godonści. Dla mnie jest pan „0 i tylko czystym „0. Pawiem więcej......kij ci wyj złamasie......

Gość HMS...SDSS...Petard
Powiem ci więcej ty zakłamany tłuku..Godność to pojęcie względne .adekwatne do poziomu intelektu..

Gość grafen
i żebyś się nie oszukał/a http://www.mmsilesia.pl/402687/2012/2/11/rutkowski-robimy-roboty-ktore-cos-znacza?category=news cytat : ' Potem Katarzyna W., po tym, jak powiedział jej pan o fikcyjnych świadkach, przyznała się, że dziecko nie żyje. Myśli pan, że gdyby policja zastosowała podobną metodę, to nie bylibyśmy oburzeni, że przekroczyła swoje uprawnienia? Ale policja nie musiałaby mówić, jakimi metodami dotarła do prawdy. Poza tym jeżeli zarzuca mi się, że moje rozmowy miały charakter wymuszenia jakiegokolwiek zeznania, to muszę powiedzieć, że to były najbardziej delikatne rozmowy w moim życiu. Ci ludzie nie wiedzą, czym jest wymuszenie. Na pierwszej rozmowie wiedziałem, że to jest ta dziewczyna, ale nie powiedziałem jej, tak po mojemu: „weź nie pier.., tylko mów, bo pojadę z Tobą jak z dziką świnią. Nie. Ja nawet nie wiem, skąd mi się wzięło, że byłem taki delikatny. '

Gość HMS...SDSS...Petard
Nikt nie wie.......Dla mnie Facet jest aseksualny.............

możem pagawait pa ruski, możem toże pogawarit...........po inszemu Zapierdalm biegle po agielslsku, rosyjsku, ukraińsku i włosku..tyle w temacie.Jaki to ma sens?

Gość fructisssss
a jaki sens ma siedzenie na kafe?

Gość fructisssss
jesteś mistrzem wymijających odpowiedzi :D a jak się śmiejesz to to też tylko suszysz zęby?

Gość fructisssss
prości ludzie rzadko wiją się jak piskorz przed udzieleniem odpowiedzi :) ale niech ci bedzie

Gość fructisssss
ależ ja nie piję do inteligencji tylko do tego topiku i kilku ostatnich z twoim udziałem

Gość Polinesia
jestem mistrzem od zbaczania ... ;)

Gość Polinesia
supper :D Musisz byc z siebie taaaki dumny :) Mnie też ktoś kiedyś bezinteresownie pomógł - zaliczyć parę przykrych doswiadczeń życiowych

Gość Polinesia
To nie jest Duma..... to dyschonor.......ale to moja sprawa nie rozumiem... możesz jaśniej?

Nie pouczaj. Popełniłem w życiu Błąd przez duże B Ja to odkupujęi tylko Ja to znoszę

Gość Polinesia
czy ja cię pouczam? ja tylko proszę o rozwinięcie tego co napisałeś dlaczego uważasz że cie pouczam? Popełniłem w życiu Błąd przez duże B a ja przez duże B, małe b, i kilka tysięcy błędów przez średnie b :D człowiek to istota omylna, ważne żeby sie uczył na błedach Ja to odkupujęi tylko Ja to znoszę aha...a mnie uczono, że Jezus już odkupił nasze winy...w tym i twoje pewnie. Nie przyjmujesz Bożej łaski? To masz tupet... Powiem więcej......chcesz to pluj po co? chcesz mnie sprowokowac do kopania leżącego?

Nie ma kogo kopać...na całe szczęście jesteś inteligentna (L) nauczyła mnie prostej rzeczy..Bardzo prostej Walcz, albo giń..................

Powiem Ci więcej.bo nie chce mi się pisać. Człowiek drzmi dumnie a człowieczeństwo to podstawa. Miej tego poczucie..........

Gość Polinesia
Człowiek drzmi dumnie a człowieczeństwo to podstawa. aha.. zmartwię cię - ten termin ma tyle znaczeń ile interpretujących Miej tego poczucie.......... nie pouczaj mnie :P