Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienormalna panna młoda

Nie ciągnie mnie do ślubu i dzieci czy jestem nienormalna??;/

Polecane posty

mam 24 lata i od 3 lat jestem w stałym związku. Większość moich znajomych jest po ślubie lub slub odbędzie się w najbliższym czasie, wielu z nich ma również dziecko (nie z wpadki). Praktycznie codziennie ktoś zadaje mi pytanie kiedy mój ślub...a ja wcale o tym nie myśle;/ uważam, że jestem jeszcze za młoda, że mam czas i naprawdę wcale nie widzę siebie jeszcze w roli żony czy matki:( czy ja jestem nienormalna??:(

Gość po, bo sniadanie
nie przesadzaj. ja mam 25 lat, 6 lat związku i mam to w doopie czy ktoś ma juz jedno czy 10 dzieci, moje zycie i gowno komu do tego.

Gość Eowyn
Nienormalna? Wyluzuj dziewczyno, przecież każdy ma swój rytm życia, nie rozumiem dlaczego oglądasz się na innych ;)

Gość jhjkhjkhjkhjkhjkhjkhjkhjk
jestes jak najbardzeij normalna, teraz kobiety wychodza za maz i rodza dzieci po 30 roku zycia

Dobrze wiedzieć że nie jestem sama:) To nie jest tak, że oglądam się na inncyh i skoro inni wzieli ślub to ja też muszę, ale męczą mnie naciski ze strony zarówno znajomych jak i rodziny;/ A ja naprawdę jestem szczęśwlia tak jak jest...Rea;izuję się na studiach i w pracy, odnoszę sukcesy i naprawdę nie chce z tego rezygnować po to aby całymi dniami siedzieć w garach i pieluchach;/

Gość po, bo sniadanie
no to im to powiedz, stanowczo i kit im do tego :)

hehe od ciaglego tłumaczenia że to nie mój czas jeszcze już mnie buzia boli:P od słuchania, że nie wiem co trace mogą mnie boleć uszy hehe nie wiem skąd w młodych dziewczynach taki pęd do zamążpójścia:P cieszę się, że nie tylko ja mam takie poglądy, bo z tego wynika że w moim otoczeniu jeszcze jakieś średniowiecze panuje (a wcale nie pochodzę z jakiejś małej wioski)

Mam to samo- i jeszcze stałego partnera, to już zupełnie nie rozumieją. Mam to gdzieś- mamy fajne prace i na ten moment raczej konsumpcyjne podejście do życia: zabawa, wyjazdy, fajne meble i ciuchy. Mnie rodzina dała spokój bo widzą,że jestem szczęśliwa, uśmiechnięta i idzie mi w pracy. Do wszystkiego trzeba dorosnąć...

Zwyczajnie wiem, że teraz mogłabym się zamienić w sfrustrowaną, zrzędliwą i marudną mamuśkę gdybym miała mieć dziecko. A ślub? Jeśli ktoś jest naprawdę wierzący to jak najbardziej, ale robienie wszystkiego tylko dla zasady- mija się z celem.

Gość Eowyn
Wśród moich znajomych to ja jestem ewenementem - bo jestem w długim, stałym związku...a wokół same singielki i single.

to moze wymienimy sie znajomymi co ?? hehe