Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żalosna martynka23

Wstydzę się chodzić do galerii na zakupy :( , kupuje tylko przez internet.

Polecane posty

Gość żalosna martynka23

jestem beznadziejna , gdy ide do sklepu czuje na sobie wzrok pań sprzedających , w duzych sklepach wzrok ochroniarze, poce sie , nie wiem po co tam weszlam , masakra jakas wszystko kupuje przez internet :( co dziwne nie mam problem z pojsciem do spozywczego

Gość oczywiścieee
ja też nie znoszę galerii, ale dlatego,że jestem facetem, heh. Poza tym, nie znoszę tych prześladowców, którzy dopadają zaraz przy wejściu i pytają w czym pomóc, a może to, moze tamto. Nie, sam sobie najlepiej pomogę :P

Gość tricatotuure
Mam podobnie jak Wy oboje ;) denerwują mnie ekspedientki czyhające na klienta ...gdy ten przekroczy próg sklepu zaczyna sie : sztuczny uśmieszek , przywitanie ,w czym moge pomoc? W NICZYM do jasnej cholery :D dopiero weszłam ,rozglądam sie ... zauwazam ciekawą bluzke ,ogladam ją , ekspedientka patrzy caly czas na mnie... spogladam na nią ... POMOC w rozmiarze? ::D:D w duzych sklepach jest tragicznie ,stado nastolatek z podstawówki ,gimnazjum i liceum przymierza wszystko co sie da ,robią fotki i wychodzą robiąc hałas + dziesiątki ludzi ktorzy kręcą sie , macają wszystko ehh wole zamowic wszystko przez neta albo chodzic do galerii zaraz po otwarciu ,przed pracą ,wtedy jest cisza spokoj ,nikogo nie ma

Gość a jak wygladasz martynka23?
moze to jest problem.. jestes puszysta czy anorektyczna albo masz jakas inna wade?

Gość ja ci powiem prawde
ale masz problem ;) wstyd to kraść a nie chodzic na zakupy

Gość czupa czupa pups
Ja tez tego nie rozumiem. Jesli nie chcesz niczego ukrasc to czego sie bac? Olej ekspedientki, one mają mowione na szkoleniach by kazdego traktowac jak potencjalnego zlodzieja. Tak naprawde go..wno ich obchodzi jak wygladasz. Stoją, obserwują, przyjmują kase i tyle. Ogladaj co chcesz i przymierzaj co chcesz. Sklepy sa dla nas klientow, ja tam sie czuje jak u siebie. Nie podoba sie laluni? To skarga do kierownika i centrali.

Gość karapara
Oryginalne, niepowtarzalne jedyne twojesukienki.pl

Gość coś podobnego
ech.. ja mam podobnie. Wstydzę się i niesamowicie się denerwuje. Wkurzają mnie te bogu winne ekspedientki,,które w gruncie rzeczy tak muszą i w ogóle... ale wyćwiczyłam sobie spojrzenie ,które mówi tylko "spierd*laj bo ugryzę",a tak po za tym jestem naprawdę sympatyczną dziewczyną ;) ;p

Gość tsuunamii
tie, martynka, to o czym piszesz, to najpewniej fobia społeczna (socjofobia), taki rodzaj nerwicy.. dowiedz się trochę o tym w necie, inni też jak macie taki problem.. da się z tego wyleczyć, czasem ustępuje samo po zmianie warunków życia, otoczenia.

Gość a mnie cos innego denerwuje
ze ekspedientki obsluguja tylko te kobiety ktore sa ''wystrojone'' tzn w ich mniemaniu, a ci co przychodza czesto w zwyczajnych kurtkach z rozwianym wlosem czesto sa obcinani przez nie, nie wiem czemu ludzie jak ida do galerii nakladaja najlepsze futra wlosy od fryzjera prosto, czy nie lepiej isc na luzie????ja tez kiedys zaszlam do sklepu, stac mnie na drogie rzeczy i upatrzylam sobie sukienke za 800zl, nie bylam wystrojona i wlasnie 2 panie obciely mnie jak poprosilam sukienke do zmierzenia, ktora kosztowala moze tyle ile one zarabiaja w miesiac, daly mi a potem jedna pyta: a pani na jaka okazje chce ta sukienke, ja mowie ze na zadna moze ja kiedys wloze, ona nic nie odpowiedziala, rozmiar byl za maly wiec poprosilam zeby zamowily wieksza, zrobily to, przyszlam drugiego dnia i ja kupilam

Gość uytgyu
co wy macie do tych ekspedientek...taka ch praca co maja wam powiedziec wypierdalac z tego shopa?

Gość ółłłłłłłłłł
No wlasnie kto sie przejmuje tymi kretynkami ? Ja spotkałam kompetentną obsługe w zaledwie DWÓCH sklepach !! w sieciówkach stoją ''paniusie '' , '' pindzie'' jak to kolezanka wyzej napisala :O typ panienki ktora pozuje na elegancką , zadbaną a wygląda jak dziewczyna dresiarza , często ociera się ich wygląd o kicz i tandete :O biorą tam każdego jak leci , bez szkoły ,wystarczy ze nie jest gruba i ma wyjściową twarz do autorki : śmialo chódz po sklepach i miej w dup..ie sprzedawczynie czy jak ich nazwac, stojaki przy kasie? :D Ochroniarzem tez sie nie masz co przejmowac, taka jego praca stać i obserwowac ,dla niego każdy jest złodziejem.