Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

działka pod krakowem

Polecane posty

Gość ja bym...
ile i za ile i dokladnie gdzie?

Gość histeryczkaX
ja bym chciała ale pewnie mnie nie stać:( w jakim kierunku?? gdów? dobczyce?

radziszów, k.skawiny, 20 km na poludnie od krakowa. 6,66 ara. widokowa, na górce. w okolicach 75tys.

chociaz z ta cena to do konca nie dam sobie reki uciac moze byc mniej bo moj facet sie tym zajmuje ja nie wiem. ale szukamy kupca :)

Gość histeryczkaX
uuuu tamte okolice nie sa zafajne... mało atrakcyjne... kompletna wiocha, nic niema.... to ja dziekuje....

histeryczkaX ja mam inne zdanie, widoki sa niesamowite. ale spoko kazdy ma prawo do własnej opinii :)

Gość erwfgwerfer
to tereny obok oczyszczalni ścieków, nie polecam

Gość histeryczkaX
mieszkam w krakowie i jak dla mnie tamten kierunek jest najmniej atrakcyjny... w kazdym innym kierunku jest cos ciekawego jest cos zwiedzic, odpocząć a za skawina niema kompletnie nic, żadnych widoków, ciekawych miejsc... Czasem tamtedy przejeżdzam autem , zwykła szara wioska.... sorki... Lepszy kierunek to własnie okolice gdowa, dobczyc, myślenic....

przejezdzajac przez wioske owszem, rynek jest szaro bury ale widac zadne z was nie zjechało nigdy z drogi, w boczne uliczki, to miejsce jest jednym z punktów widokowych, z perspektywy przejezdnego niedozdobycia, 5 minut pieszo i mam panorame krakowa, kalwarii i góry w oddali wiec nie mówcie ze okolica jest szara, bo działki sa piekne i okolica również

Gość karamba12211dd
Ceny spadły, ludzie są zdesperowani i okazyjnie sprzedają - jednak warto tylko przez pośrednictwo, aby nie wyszła jakaś wtopa :) zatem klikam w googla i korzystam z http://sadurscy.pl

Gość gość
sprawdź gdzie siedzą twoi znajomi goo.gl/7SXLjC