Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilczykk

jak rzucić żonę

Polecane posty

Gość Jak to czego brakuje
sam jesteś do niczego, traktujesz swoją żonę byle jak, jak zło konieczne, przez ciebie się zapuściła, czym prędzej podawaj o rozwód, sam się od niej odczep oszuście

Gość wilczykk
nie mogę sam odejść bo moja rodzina jest bardzo konserwatywna że tak powiem i nie uznaje rozwodów, chyba że to by było coś poważnego i nie z mojej winy. dlatego muszę coś wykombinować żeby to na nią było

ale sie zebrały kwoki :D pewnie boją się, że je też mogłoby to spotkać :D dlaczego durne baby zaniedbujecie sie po ślubie? :O autorze uprzykrz jej życie, powiedz, że śmierdzi, że sie jej brzydzisz jak ma odrobine godnosci to w koncu sama odejdzie podrzuć jej jakieś dowody, żeby było że Cie zdradziła i tyle, nie wiem wynajmij striptizera który ją wrobi

Gość wilczykk
nie jestem oszustem, to ona mnie oszukała, zależało jej pewnie tylko na ślubie, żeby spokojnie mogła teraz robić co chce, wiedziała że moja rodzina nie uznaje rozwodów dlatego w w ogóle się nie stara.

Gość Polinesia
podziwiam twoją odwagę cywilną :D masz jeszcze jakieś inne zalety?

O Ty biedny. 30-latek bojący się rodziców. Dupa jesteś nie facet. Naiwny, strachliwy, eh szkoda gadać.

taka 'odwaga' że aż zali sie na forum :P pozazdrościć. ;) po prostu powiedz jej to co tu napisaleś skoro taki kozak jesteś. :) i tyle. Nie trzeba wymyslac zadnych rozstan itp Powiedz wprost całą prawde !

Gość katarina1155
Ostatecznie zapłac koledze niech idzie z nia do łóżka a ty ich oficjalnie przyłap i po sprawie.

Ciekawe czy żona o Tobie też tak nie myśli? a może jeszcze gorzej i wcale by mnie to nie zdziwiło. :o :p

Porozmawiaj z nia spokojnie i sie rozstancie jak ludzie. Twoja rodzina nie toleruje rozwodow ale co im do tego? Twoje zycie, twoja decyzja. Masz prawo do szczescia. Tyle.. Po co ten co ten stres, i obrazanie zony. Zalatw to jak facet. Masz jaja czy nie?

Gość Polinesia
Masz jaja czy nie? on ma jajecznicę :D

wilczykk:) Kup sobie dmuchaną lalę ona przez lata się nie zmieni, nie zapuści nie utyje a i satysfakcja z sexu gwarantowana!:D:D:D