Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doriskaaa

zespół KOKTAJL Zielona Góra

Polecane posty

Gość doriskaaa

Zna ktoś zespol KOktajl z Zielonej Góry? Zastanawiam się czy nie wziąc ich na swoje wesele.. sugeruję się tylko opiniami z internetu, gdyż ani ja, ani mój narzeczony nie bawilismy się nigdy przy ich muzyce...

Gość PaniOoo
NIE POLECAM !!! Zespół ma bardzo mało opinii i konkurencyjną cenę w stosunku do pozostałych zespołów w Zielonej Górze i lubuskim, przez co pewnie wiele osób zastanawia się nad tym zespołem. Naprawdę szczerze odradzam. Grali u mojej siostry na weselu i musiała się denerwować w ten najważniejszy dzień. Panowie z zespołu nieprzyjemni, filozofowie ciężko się z nimi współpracuje. Pan gitarzysta gra na gitarze tylko przez jakąś część wesela, lubi sobie popijać i to na tyle, że widać skutki alkoholu. Drugi pan nie potrafi nawet do końca czysto zaśpiewać "A teraz idziemy na jednego (...)". Dziewczyny śpiewają ok, ale co z tego skoro liczy się całokształt. Kiepskie oświetlenie, nieciekawe nagłośnienie. Wszystko na minus oprócz może ceny.

Gość gość
Hej , Ja mogę polecić zespół Zespół Muzyczny K4, grali u mojej siostry ciotecznej na weselu i wszyscy świetnie się bawili. Odznacza ich przede wszystkim profesjonalne brzmienie oraz wyjątkowo kulturalne prowadzenie wesela! Organizują dużo pomysłowych zabaw oraz grają bardzo różnorodną muzykę także każdy czy młodszy czy starszy mógł znaleźć coś dla siebie! Zostawiam info jakby ktoś chciał się zapoznać http://www.oprawa.gdziewesele.pl/Zespol-DJ/Zespol-Muzyczny-K4.html Pozdr!