Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilia23

Starania..Kolejny miesiac nadziei..

Polecane posty

Gość ewia84
Cieszę się, że nie jestem sama :) ale Ty już masz synka, a ja dopiero się staram o nasze pierwsze maleństwo...

Gość emilia23
kszewuszka milo ze do nas dolaczylas :) tez myslisz ze moze teraz sie udalo.. oby sie spelnilo :)

emilia23 powiem ci ze mam prawie identycznie jak ty:) mnie piersi zaczeły boleć dzisiaj i jest mi troche niedobrze ale brzuch tez boli. ale nie chce sie nakręcac.

Gość kszewuszka
Mój syn to już nastolatek :)

Gość ewia84
Dziewczyny ja jestem z Poznania , a Wy? może znajdzie się jakaś staraczka z tego samego miasta :)

Gość emilia23
agataz89 a Ty mierzysz temperature codziennie rano tak? z tego co pamietam trzeba mierzyc rano przed wstaniem z lozka przez conajmniej kilka cykli zeby wnioski z tego brac tak? Pytam bo zastanawiam sie czy od przyszlego cyklu tez zaczac

Elle i emilia, z tymi piersiemi to może cos byc:) z tego co pamietam to tem mnie bolaly jeszcze przed terminem @ i bylam w ciazy:) teraz mąż sie ze mnie smieje, ze jak czekamto to sie ciagle po piersiach macam i dotykam i sprawdzam czy bola;)

ja jestem powiedzmy ze z okolic Krakowa:) bo innych najblizszych miejscowości pewnie nie bedziecie kojarzyły;p

Gość emilia23
no niestety ja jestem ze śląska:)

Gość kszewuszka
Ja w walentynki dostałam @...ehh a na usg w 9dniu cyklu miałam 2 pęcherzyki po 15mm... Zobaczymy jak w tym miesiącu-staranka dopiero przede mną...

heh;p no to z całej Polski żeśmy sie zebrały:)

Gość emilia23
Ale mnie wlasnie piersi nie bola wogole a zawsze bolaly..tylko ten jajnik i brzuch..:)

Gość kszewuszka
Ja też ze Śląska :)

Gość ewia84
A byłam tam ostatnio, w Rudzie Śląskiej, straszne powietrze tam macie.. nie zazdroszczę, ale ogólnie ludzie są bardzo fajni, super się z nimi rozmawia :)

Gość Monia135
Cześć dziewczyny.Ciesze się że są takie fora.Ja staram się już długo.. rok temu w marcu poroniłam i od tamtej pory próbuje i nadal nic.więc ale trzeba mieć nadzieje...

Hej ;) Można? My staramy się od sierpnia 2011... niestety póki co bez rezultatu.. wiem tylko tyle, że mam cykle bezowulacyjne i od przyszłego cyklu zaczynam się leczyć...

Gość ewia84
Agata89 - 80 km w którą stronę :)?

to wy sobie tu piszcie a ja musze niestety uciekać. kolację trzeba robic;p do jutra:) pozdrawiam:)

nie mierzę temp. codziennie, jeszcze jakoś się nie zebrałam żeby tak wszystko dokładnie obserwować

u kazdej i pewnie za kazdym razie jest inaczej:) dlatego stram sie nie nakrecac ale ciezko nie robic sobie nadziei;)

Gość emilia23
ewia84 wiesz ja tu cale zycie mieszkam wiec te powietrze stalo sie dla mnie norma..ale czesto sie slyszy wlasnie takie opinie od przyjezdnych:)

Gość ewia84
HotOrCold - też miałam cykle bezowulacyjne. Jestem 3 miesiąc na clostillbegyt aby wywołać jajeczkowanie. Po dwóch miesiącach dopasowaliśmy dawkę i pęcherzyk na prawym jajniku pękł, ale na lewym jajniku nie :( niestety nie udało się :( aktualnie mam dzisiaj 12 dzień następnego cyklu, więc już się przytulamy z mężem :) nam lekarz kazał co drugi dzień :)

Gość kszewuszka
Witam nowe dziewczyny!...to już jesteśmy we trzy :)

Gość emilia23
no to super ze nie jestem tu jako jedyna ze slaska :D:D

Gość emilia23
Czasami mysle ze wariuje widze u siebie objawy ktorych wczesniej nie bylo i przypisuje ze moze sie udalo..a potem uswiadamiam sobie ze na objawy ciazowe to nawet gdyby za wczesnie.. Tez tak mialyscie? Czy jednak ktos uwaza ze takie objawy moga pojawic sie we wczesnej ciazy..

Ewa (bo pewnie tak masz na imie?:) ) ja mierzę tempke od trzech cykli i od trzech nie mam owulacji.. gin mi powiedziała, że jeśli 3 cykl zakończy się też bez owulacyjnie to nie ma co czekać i zacząć się leczyć.. właśnie kończy mi się ten trzeci więc od 4 pewnie też pojade na CLO... Emilka a skąd jesteś? :)