Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biribitycelebriti

JAK UBIERAC SIE JAK NASTOLATKA?

Polecane posty

Gość biribitycelebriti

mam 25lat ale wygladam b.mlodo, gora na 18lat choc czasem chyba i na mniej bo zdarza sie ze jak chce kupic piwo to prosza mnie w sklepie o dowod.chcialabym to je

Gość biribitycelebriti
mam 25lat ale wygladam b.mlodo, gora na 18lat choc czasem chyba i na mniej bo zdarza sie ze jak chce kupic piwo to prosza mnie w sklepie o dowod.chcialabym to jeszcxe podkreslic odpowiednim ubiorem zeby wygladac jak malolata.co powinnam nosic?podpowiedzcie mi:*

Gość biribitycelebriti
no prosze podpowiedzcie mi jakie ciuchy, jakie dodatki, jak teraz laza malolaty?

Gość biribitycelebriti
no dobra taki look dobry na lato, na bank wykorzystam, ale co teraz na zime??

Gość skdjhdjhj
musisz się wbić w spodnie rurki biodrówki koniecznie za małe tak żeby ci się boczki wylewały a do tego przykrótkawa bluzka:) z moich obserwacji wynika że to obowiązujący styl:)

Gość biribitycelebriti
nic ciekawego na googliu nie znalazlam, chce zapytac zywych ludzi, dlatego zwracam sie do Was:) nie moge nosic przykrotkich bluzeczek, bo mam problemy z nerkami, chce pozyc jeszcze troche:) a dluzsze kolorowe t shity obcisle z nadrukami moga byc?jakies kreskowkowe itp, koszulki boxerki?dobrze kminie?a bizuteria jaka?pazniokcie, makijaz?wlosy?mam rude, krecone, za ramiona, zielone oczy i jasna cere bez piegow.

Gość Samanta_28
Ja zapragnęłam być jak nastolatka, więc dobierałam ciuchy jak szalona :p Tygodnie bezskutecznego dobierania szmatek i w końcu prawda mnie dobiła..... Miałam zbyt obfite uda i brzuch, wygląd nastolatki to zwłaszcza szczupła sylwetka :( Byłam blisko załamania, brak mi silnej woli i nie mogłam przestać jeść... Teraz jest lepiej, pilnuje się korzystam z licznika kalorii na www.kompanfit.pl - całkiem sympatyczny ... Nie rozstaje się z wagą i centymetrem , nawet powiesiłam na wierzchu różowe leginsy - one najlepiej mnie motywują :) Kiedyś się w nie wbije !!!

kazda firma wysylkowa typu 3siusse, quelle, lareduete i inne maja cale strony katalogow poswiecone modzie mlodziezowej.... kto szuka ten znajdzie

Gość biribitycelebriti
jak dla mnie ta "malolata"wyglada staro:/ ale zestawy ok, rurki, t shirt i bluza, spox. ale co na zime?mala czarna skorzana kurteczka, kozaczki, komin?

Gość biribitycelebriti
ja nie mam problemow z figura, jestem zgrabna. no i lubie legginsy, tez moga byc?mam takie w panterke, do tego dlugi czarny obcisly t shirt na ramiaczkach, moze byc? a jaka fryzura, makijaz, kolczyk w nosie tez podkresla mlodosc?

Gość biribitycelebriti
zestawcie elementy charakterystyczne dla stylu malolat, pliiiis:*

Gość biribitycelebriti
NIE MA TU ZADNYCH MALOLATEK?

Zamiast skórzanej krótkiej kurteczki możesz ubrać płaszczyk a do tego botki z zaokrąglonym nosem i jakąś kokardką. Nastolatki zazwyczaj ubierają się źle, bez wyczucia i kiczowato. Ubrania kupuj na bazarkach(takie jednorazówki) bo tanie i dużo ich nakupisz. Tak właśnie widzę typową nastolatkę. Ale zdarzają się wyjątk,i tu jeden http://raspberryandred.blogspot.com/ (dziewczyna ma 16-17 lat) Jednak myślę że pierwsza opcja bardziej Ci się spodoba,

Gość biribitycelebriti
ZA Elegancka poza tym nie mam za duzo kasy na ciuchy. a co z reszta, tj. dodatki, makijaz, fryzura, bizuteria, paznokcie?

Gość biribirteafgf
a czego nie zakladac bo postarza???

Gość biribirteafgf
no poradzcie mi, czego nie zakldac zeby nie wygladac na te 25 lat?

Idź do psychologa dziewczyno, bo nie możesz sobie poradzić z upływającym czasem :O to jest chore

Gość effewfewfeff
ja mam 24 lata i tez wygladam młodo bo jestem szczupła ,drobna ,nmam młoda buzie. ale nie czuje potrzeby ubierania sie jak nastolatka. ani jak ciotka też nie . na codzien nosze jakieś dopasowane jeansy i proste bluzki plus troche bizuterii i tyle

Gość biribirteafgf
sama idz do psychologa bzdziagwo chuj cie obchodzi jak chce wygladac

Gość biribirteafgf
to jest wlasnie polksa do kazdego sie przypieprzacie jak pyta o cos normalnie:/

Gość effewfewfeff
ubieraj dopasowane rzeczy jesli jesteś szczupła. dopasowane jeansy rurki , bluzeczki dopasowane , modne z lekkim dekoltem , jakąs fajna bransoletke ,kolczyki ,pasek do spodni jakiś cieniutki i prosty . wiosna skórzana kurteczka , bluzeczka pod spod z krotkim rekawkiem, jeansy i adidasy np i jakies modne dodatki i już jestes ubrana ala nastolatka

Gość effewfewfeff
bo nastolatki czesto sie ubieraja na sportowo z tego co zauważyłam. napewno nie szpileczki ,spodniczka, zakiecik itd nawet jeśli są modne

Gość effewfewfeff
a i na jeansach np jakieś motywy na kieszeniach naszyte ( ale nie radze zbyt krzykliwych). bluzki z nadrukami np motylek , numer jakis itd

Gość effewfewfeff
zresztą sama powinnaś wiedzieć.. ubieraj się w dosc proste ,ale modne i młodziezowe rzeczy ,ale nie radze sie ubierać tandetnie

a i na jeansach np jakieś motywy na kieszeniach naszyte ( ale nie radze zbyt krzykliwych). bluzki z nadrukami np motylek , numer jakis itd jak będzie się tak ubierać, to będą myśleli że ma 10 lat.