Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malamiminka

suknia ślubna

Polecane posty

Gość moniqqqque
mi podoba sie pierwsza najbardziej... jest przesliczna :)) druga też trzecia odpada ale pierwsza zdecydowanie ajladniejsza jak dla mnie

Gość armanka
ja uwielbiam suknie w stylu romantycznym :) Będę mieć rozpuszczone włosy, wianek z kwiatów, mam jasną cerę no.. nie widzę się w innej! Długo szukałam i lipa, nic nie mogłam znaleźć, aż trafiłam do sklepu Evita i teraz mam problem w drugą stronę! nie mogę się zdecydować :) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.469383919787946.106255.184214524971555&type=1

Gość armanka
anija21 myślisz, że ta z lewej ładniejsza? ja wciąż niezdecydowana ;) mierzyłam już obie i nadal decyzja bardzo trudna, a jest wręcz gorzej - w EVICIE znalazłam kolejne perełki i teraz mam już wybitny mętlik w głowie! ;)

Gość aaaala21
anija21 ma racje wszystkie sa sliczne.Mnie osobiscie podoba sie 6 a 7 to chyba ta sama suknia, jest bardzo delikatna i przypomina mi moj typ na ktory jeszcze sie nie zdecydowalam ale jak mowisz ze w Evicie sa perelki to jeszcze tam pojde mam blizej do katowic,to juz bedzie ostatnie rozwianie moich watpliwosci.Trzymam za was kciuki kochane!

Gość Słodka  Panna
Witam,aaaala21 Faktycznie piekna wybralas ta suknie ...wybor maja nie samowitay a ze ja z krakuska to na pewno sie do nich wybiore :) Powiem wam ze nigdzie nie widzialam w takim stylu sukni,a to duzy plus bo nie chcialabym sie powielac:))Mnie sie strasznie spodobala ta,perelka ...nawet na swoj slub bym sie na taka pokusila;)) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=531067766952894&set=a.531065103619827.1073741826.184214524971555&type=3&theater

Gość hanna gość
a ja nie krakuska,ale powiem wam ,ze i w Katowicach i w Tychach sukienki mają iście czarodziejskie-jest w czym wybrać tym bardziej że już sie zaczę,ły wyprzedaże,więc skorzystałam i kupiłam 1000zł taniej,a to DUUŻY RABAT!

Gość Słodka Panna
Hej,Bylam w zeszlym tygodniu w Evicie na Aleji Pokoju....i mierzylam ta suknie "Moja perełke"Dziewczyny szał poprostu nie spodziewalam sie ze moze zrobic takie wrazenie w sensie na mnie!!!)) Tylko kurcze obawiam sie co do dekoltu bo ma strasznie gleboki.Co prawda Panie mi zasugerowaly ze moga go troszke splycic ,ale boje sie ostatecznego efektu. Zaproponowaly mi tez alternatywe...i sie wacham co do sukienek,.Ale ta Moja perelka poprostu szał...A jak jeszcze przymierzylam do niej dlugie srebrne kolczyki z krysztalow ..super..na pewno to bedzie wygladalo efektpwnie.....

Gość małami9
A na http://www.sukniesplendor.pl/ zaglądałyście? Bardzo duży wybór i tanio. Salon jest w Warszawie, ale jak byłam kupować swoją to spotkałam z dziewczynę aż z Katowic. Co mi się spodobało to niespotykane wzory inne niż zazwyczaj w atrakcyjnej cenie.

Gość gość
ja zamówiłam w salonie DREAM . Nie miały co prawda sukni którą chciałam ale uszyją mi ze zdjęcia:) polecam przy okazji salon i Panią Magdę. Tutaj macie wszystkie informacje o nich www.salonymlodejpary.pl

Gość gość
cześć kochane.. wybieram się do siostry na wesele i chce zakupić sukienkę dla siebie oraz swojej starszej mamy. znalazłam fajne sukienki tutaj: www.modon.pl pomóżcie mi wybrać któras

Gość gość
ja pamietam, ze jak bralam slub to swoja suknie kupilam tutaj www.magdalena.olsztyn.pl i nie moglam sie zdecydowac, byl tak duzy wybor, ze siedzialam chyba tam godzine :P