Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość july24

dziewczyny pomocy !!! miała któraś z was takie objawy??

Polecane posty

Gość july24

WITAM 1,5 tygodnia temu po okresie pojawil sie brązowy sluz można powiedziec ze czarny trwa to juz 2 tyg, pojawia się tez krawienie.. teraz powinnam dostać okres ale nadal występuje ten sluz z krwawieniem a z okresu nici ??? do ginekologa idę na początku w marcu ale chcialabym sie dowiedziec mniej wiecej co to moze byc??? wczesniej nie mialam takich objawow... na początku bolal mnie brzuch ale ból ustał ?? moze miała ktoras z was taki objaw ???

Gość itan
dziwne. może taki kolor przybrała krew. może nie musisz się niczym martwić.

Gość july24
wiem że dziwne ale strasznie sie boje ze to moze byc coś groźnego :( ranne krwawienie a potem taka czarna maź :( trwa to juz 2 tyg... 14 lutego powinnam dostać okres ale dalej to samo :( nie mam pojęcia co to moze być :(

A masz jakieś problemy hormonalne? Mi sie tak objawialy właśnie. W każdym razie wszystkie podobne uplawy należy konsultować z lekarzem

Gość july24
nie wiem czy mam... dowiem sie po wizycie u lekarza :( boje sie ze do wizyty mi to nie przejdzie... nie wiem co mam mysleć o tym.. za długo to trwa :(

Gość july24
co robic ??

Gość spokojnie kobito
Ja bym się nie martwiła. To co opisujesz wskazuje po prostu na zaburzenia hormonalne. Nic strasznego. Dostaniesz skierowanko na badanko i odpowiednie leki :) Głowa do góry.

Gość mądrala nie wiadomo skąd
w połowie , między miesiączkami , to normalne , niektóre z nas tak mają:D