Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifkaaaaz

kolezanka mi powiedziala, ze aspiryna jest dobra jako srodek antykoncepcyjny

Polecane posty

Gość fifkaaaaz

Moja kolezanka powiedziala mi, ze od lat stosuje taka antykoncepcje. Ok pol godziny przed stosunkiem wklada sobie w pochwe jedna tabletke aspiryny. A druga metoda, jaka mi polecila, to zaraz po stosunku, kiedy partner sie juz sposci, isc szybko do lazienki, zdjac z weza sluchawke prysznicowa i gleboko wyplukac pochwe bierzaca woda. Ktos stosuje takie metody z was, slyszeliscie o tym?

Gość ciemna gwiazdeczka
nie ryzykowala bym moze niezle sobie szkod wyrzadzic w organizmie

Gość fifkaaaaz
czasem wysysam sperme z ciiiipci odkurzaczem

Gość ludzieeeeeeeeee
po co sie znizacie do tego poziomu i dpoisujecie swoje glupoty jak np odkurzacz?

Gość ludzieeeeeeeeee
az sama wyprobuje :)

podobno aspiryna może powodować poronienia :/ nie radzę ryzyować z takimi eksperymentami ...można sobie zrujnować zdrowie

Gość ludzieeeeeeeeee
doustnie powoduje poronienia!

Gość ludzieeeeeeeeee
"ludzieeeeeeeeee az sama wyprobuje " żałosni jestescie z tymi podszywami, jak dzieci. widze ze wiekszosc wypowiedzi jest na kafe ponizej pozimu dobrego smaku

Gość ludzieeeeeeeeee
koorwa mac ludzie ale pieprzysz farmazony nie doustnie tylko w pochwe dziewczyny tak stosuja niestety i faktycznie udaje im sie

Gość ludzieeeeeeeeee
poziom ponizej smaku a twoja inteligencja bez komentarza znasz sie jak pszczola na mandolinie a drzesz jape

Gość ludzieeeeeeeeee
wiem ze w pochwe stosuja ale doustnie duze ilosci powodowac moga poronienia a w pochwe niszczy plemniki, nie myl poronienia z niszczeniem plemników jak jeszcze nie doszlo do zagniezdzenia i pisz na swoim niku!

Gość a plucz sobie tak dalej
tylko pod prysznicem zacznij wymyslac imie dla dziecka

Gość ludzieeeeeeeeee
nie mam zamiaru wdawac sie z toba w plytka dyskusje pomagajac ci leczyc twoje flustracje wdajac sie w toba w nic nie wnszaca wymiane zdan poza pokazaniem twojej pozornej wyzszosci . dziekuje.

Gość ludzieeeeeeeeee123456
FLUSTRACJE ---> :D FRUSTRACJE jak juz

Gość aliiiiii343323
pewnie sama tak robila i wscieka sie na ludzieeeeee jakas małolata haha, w jakim celu ludzie takie tematy zakladaja? smieszne to to nie jest ...

Gość ludzieeeeeeeeee
zamiast w toba powinno byc z toba. jest wiele bledow w mojej wypowiedzi ale jak ktos nie mam sie do czego przyczepic bo brak argumentow czepia sie wlasnie takich rzeczy !

fifkaaaaz nie usuwaj mojego posta tępoto. Pewnie masz 13 lat i stąd te idiotyczne pytanie. Tak! Wsadź se polopirynę, popij to octem i zatańcz nago przy pełni, kurwa antykoncepcja murowana :D

Gość lilaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ile tżeba wziąść aspiryny dopochwowo żeby doszło do poronienia? i ile trzeba czekać na pojawienie się krwi? prosze bez oceniania nie o to pytam!!!!

Gość juzdorosla
Dziewczyny nie krytykujmy pytan mlodszych kolezanek. one sa nie swiadome jeszcze w sexie. Pewnie wstydza sie o to spytac rodzicow. Slyszalam wlasnie ze dopochwowa aspiryna moze zapobiec ciazy. Jednak mozna nabawic sie infekcji oraz innych konflikacji ta metoda dzialania. Najlepsza metoda antykoncepcyjna sa prezerwatywy nie dosc ze unikna niechcianej wpadki to jeszcze chronia nas przed chorobami wenerycznymi. Jednak w naszym kraju 13 latka nikt nie sprzeda prezerwatyw a to blad sex w mlodym wieku to jedno a niechciana ciaza w takim wieku to prawdziwy kosmar wiec radze mlodszym kolezanka nie stosowac antykoncepcji aspiryna postarajcie sie zaopatrzyc w prezerwatywy lub poszczymac sie z sexem gdy ich nie bedziecie miec

Brak zrozumienia ze strony innych..Po to są fora żeby pytać.Jeśli się komuś pytanie nie podoba to niech nie czyta i po problemie. Ja uważam że powinnaś to skonsultować z ginekologiem,tak by sobie nie potrzebnie nie zaszkodzić.Pozdrawiam serdecznie:-)

Gość gość
Robicie z pipek poligon doswiadczalny potem sie dziwicie ze w ciaze zajsc sie nieda i ze wam sie tam rozne cuda dzieją. Ech gupiutkie dziewczatka.

Gość gość
Czy w 9 tyg aspiryna pomoże mi porobić jeśli wezmę do pochwowo?