Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anemiczka112233

Wypadające zęby..

Polecane posty

Gość anemiczka112233

czesc wszytskim.. choruję od ładnych paru lat na anemię biorę lekarstwa i jestem umówiona na wizyte u hematologa bo to anemia juz przewlekła. przez to cholerstwo wypadły mi 2 zęby a 2 są ułamane , ukruszone.. jest mi cholernie wstyd zaczyna mi tez psuc sie jedynka.. wstyd mi isc do dentysty normalnie okropnie wstyd :/ ale wstyd mi tez za moje zęby.. nawet mnie nie stać żeby sobie wstawić zęby na miejsce tych zepsutych i tych co wyleciały..jestem wkurwiona i załamana.. mam tylko nadzieję, że nie dostanę zakażenia jedno miejsce po zębie się zagoiło a to drugie to wielka dziura jeszcze zostaly resztki korzenia i bola te nerwy ...

w wieku 18 lat okazalo sie ze moj organizm nie ma zelaza, krwinek czerwonych mialam 900, bialych 11.000 (moze z zerami cos myle.) Pomimo przyjmowania lekow, zastrzykow (w skutkach czarnych posladkow) nic ale to nic nie pomagalo, tak jakby organizm niczego nie przyswajal. Lekarze rozkladali rece, a rodzice sie zamartwiali. Mama bedac na wizycie u swojego lekarza (przychodnia w warszawie na saskiej kepie) dowiedziala sie ze powinnismy sprobowac picie soku z burakow. Lekarka dala nastepujacy przepis: codziennie wieczorem przygotowac 1 litr soku z burakow, dodac do niego sok z dwoch jablek i jednej duzej cytryny. Wstawic do lodowki. Pic nastepnego dnia w rownych odstepach czasu. Nie podala jaka ilosc burakow jest potrzebna na 1 litr soku, bo sa rozne buraki. Mlode, stare, male, duze. Efekt jest taki, ze juz po pol roku mialam takie wyniki badan, ze lekarze uznali to za CUD. Musialam je powtarzac kilka razy. Dzis mam 46 lat i wyniki krwi jak u mezczyzny. Zawsze pamietam o burakach w jadlospisie!!!!!