Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiooooona

mam pytanie do pewnej magdaleny...

Polecane posty

Gość zaciekawiooooona

nie chciałabym zaśmiecać twojego wątku dlatego piszę tutaj, bo sytuacja dotyczy bezprośrednio mnie mianowicie chodzi o to, że mam faceta który jest beznadziejny w łóżku a kiedyś przeżyłam to co ty, taką fascynację. Obecn y ma wytrysk po ok 5 minutach. Nie podoba mi się. Czy wyobrażasz sobie bycie z kimś kto jest gorszy w łóżku???? jestem bardzo ciekawa twojej odpowiedzi bo mi po takiej przygodzie jak twoja z idealnym kovhankiem jest bardzo ciężko się przestawić i myślę nad zerwaniem :o

Gość magdalena_1
nie przejmuj sie po pewnyum czasie każdy w łóżki się leni, i nie tylko kończy po 5 min., ale nawet zdarza mu się pierdnąć

hmmm. nie wiem zupełnie co ci odpisac, dlaczego patrzysz na faceta tylko pod względem seksu? moj chłopak też ma gorsze dni:) kiedy zrobiliśmy sobie przerwę wtedy kiedy on zdecydował się zawalczyć o nas pod tym względem emocjonalnym to też miał bardzo szybko wytrysk i powiedział wtedy, że chwila przerwy i zaraz się zrehabilituje :) i faktycznie zorbił to. On po prostu się stara. Nie zawsze mam orgazm. teraz kiedy biorę tabletki to częściej bo już nie używam y prezerwatyw ale kiedy używaliśmy prezerwatyw to wiadomo odczucia są trochę inne tak... ale u nas też dużo robi atmosfera bo on tak na mnie działa że czuję przyjemność kiedy mnie głaszcze po brzuchu a resztato jest już tylko coraz bardziej i bardziej :) ja myślę, że tutaj nie ma takiego czegoś, że liczy się technika i tyle, ważne żeby on się starał. Mój umie nad sobą zapanować i opóźnić baaaaaaaaardzo baaaaaaaaaaaardzo wytrysk a kiedy mu się zdarzy to robimy to jeszcze raz i wtedy już jest naprawdę długo. Na przykład mój były po wytrysku szedł od razu spać a teraz on się stara więc po prostu razem nad tym popracujcie wyjdź z inicjatywy żeby powtórzyć, nie skreślaj go tak od razu!!!:)

Gość dallia
nie wiem czy można nad tym pracować...ja z moim facetem jestem 9 lat (już jesteśmy małzeństwem).od początku był u nas sex(był moim pierwszym)i ogromna namiętność,przez te 9 lat prawie codziennie się kochamy,jeśli zdarzają nam się przerwy to w inne dni to "nadrabiamy" i przez ten czas mój mąż nie nauczył sie powstrzymywać,oczywiście stara się... i czasem gdy jest raz po razie -to jest długo,ale normalnie to dochodzi w ciągu minuty,oczywiście poza tym się pieścimy ja na nim i to wydłuża sex,ale taki moment kiedy i ja mogę dojść i on to trwa z minute....