Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asd.

Chciałam ......

Polecane posty

Gość asd.

Witam, Jestem mamą trzech córek najmłodsza ma 8m-cy .Przy pierwszym usg lekarz powiedział że prawdopodobnie dziewczynka przepłakałam całą noc ,kolejne usg że chłopiec byłam zadowolona a raczej szczęśliwa chciałam już rodzić . Kiedy nadszedł dzień porodu byłam zdenerwowana bo tak naprawdę nie wiedziałam jakiej płci będzie dziecko w końcu były wersje 50/50.Poród odbył się przez cesarskie cięcie lekarz wyciągając dziecko powiedział no mamy laseczkę.Pokazując mi ją byłam szczęśliwa że jest zdrowa i ma wszystko na swoim miejscu ale przyznam że w środku czułam smutek,żal.Mój mąż jest zakochany w córeczce nigdy nie dał mi odczuć że chciałby syna to ja go pragnęłam i tak naprawdę do dnia dzisiejszego czuje jakąś pustkę i ogarnia mnie smutek że nie mam wymarzonego syna.Pewnie powiecie że jestem okropna ,zamiast się cieszyć zdrowym dzieckiem pisze o jakim smutku.Kocham swoje dziewczynki i jestem dumna że je mam ale dusza pragnie tego maleńkiego ..... Jedyne co mi pozostaje to czekanie na wnuki :) Czy któraś czuje to samo ?