Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TUPTACZ

Wakacje w San Mauro Mare - Włochy

Polecane posty

Czy ktoś był, zwiedził, ma jakieś opinie na temat tego miejsca?? Proszę o wszelkie komentarze :)

Może bycć również link do dobrego forum dla turystów, chcę sprawdzić jak najwięcej opini na temat tego miejsca

Gość Eeerrr...
Bylam, zwiedzilam i niby ok, ale szczerze mowiac wole Wlochy po stronie Morza Srodziemnego, a ze strony Adriatyku Chorwacja i Czarnogora robia o wiele wieksze wrazenie niz San Mauro a Mare. Dla mnie najpiekniejszym wloskim zakatkiem jest Amalfi Coast - istny raj na ziemi! Sorrento jest cudne! Pomieszanie wody i plazy z gorami i zielenia, a wszystko to ozdobione piekna kolorowa architektura. No i tyle do robienia! Mozna by tam byc przez rok i nadal odkrywac piekne zakatki.

Gość Eeerrr...
A link do forum, z ktorego ja zawsze korzystam to: www. tripadvisor.co.uk tylko, ze jest po angielsku...

Dziękuje bardzo za odpowiedź, ja nigdy nie byłam we Włoszech więc pewnie i tak będę pod wrażeniem, chciałam tylko wiedzieć czy przez przypadek nie wpakuję się na mine. Za stronkę też dziękuję - z angielskim sobie poradze ;) Pozdrawiam...tupi