Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcbvbvcbcbk

wasza pielęgnacyjna rutyna, dzień i noc

Polecane posty

Gość bcbvbvcbcbk
prosze o wypowiedz w tym temacie

Gość bcbvbvcbcbk
rozumiem, ze ogladacie? :D

na noc: mleczko do demakijazu, tonik, kolagen i krem nawilzajacy (w olbrzymich ilosciach) :) dzien: krem nawilzajacy, a jak sie wchlonie to pelny make-up: baza silikonowa, podklad, puder sypki, brazer, roz:P

Gość brudassska
po 5 minutach wylaczylam, ilez ona tego na ryj naklada, jestem zniesmaczona. Ja w ogo,e twarzy nie myje, chodze spac w makijazu a rano przecieram gebe chusteczka nawilzajaca dla niemowlat. kremu tez nie uzywam.

Gość bcbvbvcbcbk
inventii? kupiłam próbkę platinum ale jak tylko nałożyłam (w okolice oczu bo z myślą o tej strefie kupiłam) to zaczęło mnie piec jak diabli i skóra się zrobiła czerwona i od razu zmyłam. nie lepiej na noc coś natłuszczającego? czy używałaś kwasu hialuronowego małocząsteczkowego? i tak, oczywiście chodzi mi w tym momencie o twarz :D

Gość bcbvbvcbcbk
up :classic_cool:

ja mam 20 lat:) skupiam sie na nawilzaniu:P bo mega mi sie skora luszczy, na maxa kremu nawilzajacego a po chwili i tak mi sie ta skora luszczyc zaczyna, masakra jakas:( kolagen to tylko po to ze moja inteligentna kolezanka uzywa od 13 roku zycia dala mi jakies probki i tak sie wciagnelam (?) ze tez uzywam...

Gość bcbvbvcbcbk
jak masz sucha i luszczaca to wlasnie natluszczac trzeba :(

setke kremow stosowalam tluste, lekkie na kazdym tekst ze do skory suchej i nic nie pomaga

Gość bcbvbvcbcbk
a moze jakis olejek z biochemii urody wyprobujesz?

Gość djhwhfriw
rano; gdy myje wlosy, to myje od razu buzie. potem makijarz; korektor, usta i rzesy. wieczor; zmywal makijarz mleczkiem, potem zelem do mycia skory tradzikowej, krem nawilz. i krem na syfy:O