Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość portalu

chrypka,chrząkanie

Polecane posty

Gość gość portalu

witajcie.mam 23 lata,nie palę i nie piję.od jakiegoś pół roku męczy mnie chrypka i chrząkanie.o ile chrząkanie towarzyszy mi odkąd pamiętam i ciągle muszę odchrząkiwać, to chrypkę mam od jakiegoś czasu.nie jest stała.pojawia się szczególnie wieczorem,albo kiedy długo mówię i nasila im dłużej rozmawiam.oczywiście byłam z tym problemem u laryngologa już na samym początku,ale lekarka uznała,że nic nie widzi niepokojącego i pewnie niedługo minie.jednak kilka miesięcy minęło,a ja nadal zmagam się z tym problemem więc dzisiaj znowu odwiedziłam przychodnię,ale wydaje mi się,że pani doktor potraktowała mnie po macoszemu.zajrzała mi tylko do gardła,nie zrobiła dokładnego wywiadu i uznała,że mam po prostu pewnie podrażnione gardło.przepisała mi syrop.zdziwiło mnie to,bo czytałam,że chrypka może być objawem poważnej choroby,a ja nie dostałam ani skierowania na wymaz z gardła,ani na badanie stroboskopowe krtani.dodam,że mam problemy ze spływającą wydzieliną z zatok,która praktycznie cały czas spływa mi po tylnej ścianie gardła.czy to może być przyczyna?co powinnam teraz zrobić?pozdrawiam