Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość axiaaa

Jak zerwać skoro kocham??

Polecane posty

Gość axiaaa

Poznałam super faceta, odrazu z nim odleciałam, zakochałam się na maksa, bo dał mi to czego mi brakowało w terażniejszym związku- czułość. Na żadnego innego faceta nigdy nie reagowałam tak jak na niego- dreszcze, emocje, itp. Z obecnym chłopakiem jestem od roku, niby wszystko ok, ale czuje sie kochana tylko jak jesteśmy razem, pocałuje chociaż, albo podczas seksu.. Ale na codzień zero czułości, nie napisze że teskni, a co dopiero że kocha. Nic zero! Praktycznie modliłam się o szczęście, miłość, czułość albo z nim aby sie zmienił, albo z kimś innym. Noi przyszedł ten inny, i odrazu odpłynełam. Tylko teraz nie wiem, jak zerwać z chłopakiem;( Jest to tym bardziej trudne że jego dalej kocham, czuje ból jak tylko pomyśle że jemu sprawie ból, ale tak naprawdę gdybym była z nim całkiem szczęśliwa, nie modliła bym się o szczęście, czułłość z innym... Pomimo to serce mi pęka, i nie mam zielonego pojęcia jak mam to zrobić, bo nigdy z nikim nie zrywałam . Pomóżcie;(

Gość paranormal activity
jeśli ty kochasz i to są klasyczne objawy miłości, to ja nie chcę żeby mnie kochal ktokolwiek :D