Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Jest tu osoba która nie chce dożyć starości?

Polecane posty

Gość jaa estem
do 30 a potem kaput

zalezy jakiej starosci starosc gdzie do ostatniego dnia jest sie samodzielnym jest piekna

Gość jaa estem
ale nie kobiety:P

Chimaera Też tak uważam. Chodzi o starość, gdy człowiek staje się uległy, wszystko mu jedno. Przeważnie tak się dzieje, gdy ma się już sporo lat na karku, zauważyłem.

Gość kópo
tak, ja chce byc starym smierdzacym trzesocym sie prykiem, takim próchnem walącym staroscia

odzwierny--- nie sadze , zeby wieksza roznice robilo to jak sie zylo w mlodosci a jak sie bedzie zylo gdy starosc nie radosc itd. , jezeli ktos byl nudnym za mlodu , bez chceci zycia (lub bardziej przezycia czegos wyjatkowego to i takim go poloza do ziemi duzo tez zalezy od zdrowia

odzwierny--nie tylko od psychiki , bardziej od tego jak uksztaltujemy sobie charakter my i srodowisko w jakim bedziemy dojrzewac

Chimaera Pozostaje tylko przytaknąć. Dlaczego ludzie starsi, tak po siedemdziesiątce, są jakby wycofani z życia? Odnoszę takie wrażenie.

Gość panienka panienusia
chce capic starom pizdzichom

Gość glanc wojtekk
SSSSSSSSSSTTTTTTAAAAAAAARRRRRRRRUUUUUUUUUUCCCCCCHHHHHHHYYYYYYYYYYYY i łyse pały piff paff

odzwierny---ja nie znam takich ludzi , nie , zle sie wypowiedzialam ja nie mam takich ludzi w swoim otoczeniu , ja takich ludzi nie widze w twarzach moich sasiadow , ktorzy sa wlasnie w takim wieku (70 plus) aczkolwiek spotkalam sie z ;;wycafujacymi'' sie staruszkami , to stres i szarosc dnia codziennego tak na nich wplywa , niektorzy jeszcze ratunku szukaja w Kosciele , zeby o nich nikt nie zapomnial

Gość glanc wojtekk
a aj mam moja kukłe eustachego na spyyyllll- chce ktos kupic??

Gość glanc wojtekk
dla staruchow powinni wyspe wybudowac i woon!! Stare kukly w autobusie mi miejsce zajmuja

Chimaera Taka cena dożycia sędziwego wieku, chyba. Dotrwać do takich lat, to wyjątkowo silnym psychicznie trzeba być i do tego pogodę ducha mieć od najmłodszych lat. Dziękuję za rozmowę. Bardzo mądra życiowo jesteś, mam wrażenie. Dobranoc Dobrej nocy