Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjaaa71

Prymitywny blog Kasi Tusk nagrodzony

Polecane posty

Blog Kasi Tusk zostal wyrozniony w konkursie na blog roku. To sa chyba jakies jaja?

Gość sgrgr
o matko zeby glupote nagradzac i smaouwielbienie

"Nagrodzono ją za, cytujemy: "popularyzację tematyki modowej i kulinarnej, pokazanie, że nie trzeba wydawać wiele, by prezentować się elegancko i z klasą, dostarczanie codziennych inspiracji"."

Gość sgrgr
rozumiem gdyby proponowala mode zlumpeksow, tam gdzie wiekszosc ludzi chodzi a nie te z wyzszej polki

Gość małe pytanie :) :) :) :)
tak tylko z ciekawości: ŻAL DUPĘ ŚCISKA?

Gość wqwqqwqw
załatwili jej to przez protekcje

Gość synneve
też miałam to pisac:) tyle jest fajniejszych blogów, z ladniejszą szatą graficzną, gdzie naprawdę pokazane jest jak zrobić coś z niczego, a tu? same drogie rzeczy i koszmarne przepisy :o i tak, żal dupę ściska, ze polacy wchodzą w dupę władzy w kazdy mozliwy sposób.

Gość hujk
dajcie linka

"małe pytanie :) :) :) :) tak tylko z ciekawości: ŻAL D**Ę ŚCISKA?" Tak, żal d*pe sciska ale tylko z powodu tego, ze oni wszyscy i to calymi rodzinami, nie robia nic tylko sie nagradzaja, biora pieniadze, medale, wyroznienia a powinni byc troche skromniejsi.Przy takich realiach jakie sa w polsce.

Gość jaka ta zoska
jest paskudna, wstrętna locha

Gość córa_kaczora
tak mówicie że powinni mieć wicej skromności a córa kaczora to pokazuje tylko loui vuiton prada gucci iphone to jest dopiero skormnosć okluary macie chociaz pojecie ile kosztują te gadżety???

Gość córa_kaczora
moze powiecie ze córa kaczynskiego ma śliczną buzię i piekna figure heheh kazdy facet wolałby tuskówną niz kaczyńską

Gość AntyMamuśka
Ale Wy jej zazdrościcie, aż miło patrzeć frustraci i degeneraci

Gość jaka ta zoska
tak, ale kaczyńskówna nie prowadzi bloga tępa strzało... zazdrościmy? raczej chuja trafia cięzko pracujących ludzi, że taka księzniczka co wszystko dostaje pod ryj się lansuje

Gość AntyMamuśka
a niech was chujnica trafia, to własnie jest sfrustrowanie. A nie każdy ma to samo i bardzo dobrze! Fajnie że dziewczyna miala szczęście

Gość jaka ta zoska
jak ja bym miała szczęście i ojca premiera to też tryskałabym radością ....:o

Wlasnie." Jaka ta zoska " dobrze mowi. A wy nie rozumiecie intencji. Nie porownojcie w ogole kaczynskiej do tuskowny bo to zupelnie nie ta liga. Kaczynska nie musi miec pieknych zdjec w necie, zeby zyc z klasa.

Gość właśniezjadłamśniadanie
dobrze, że napisaliście bo nie wiedziałam, że ten blog istnieje teraz go znalazłam i uważam, że jest świetny moja mama i siostra uważają tak samo :)

Gość AntyMamuśka
Taaak, klasa kaczyńskiej Jednego dnia wkłada na siebie 15 tys, następnego dnia ma wywiad przy piecu w swetrze w lumpeksu. Klaaasa.... Hipokryzja i kłamstwo zwyczajne

niech sobie bedzie swietny, ale juz niech przestana sie nagradzac, bo to jest nie smaczne.

Gość ptasiek nastroszony
opinie o blogu p. Kasi są przesiąkniete jadem bo nie lubiany jest Jej Tata P.Premier. nie lu7bią P.Premiera lenie , nieudacznicy , nieroby i biedota zawistna brudna. a to na poziomie całkiem fajny blog nikomu krzywdy nie robi. motłoch nawet obiektywnie niczego nie umie3 ocenić. gdyby byl naprawdę kaszkowaty a pisany przez osobę lubianą to motłoch by piał z zachwytu i pol warsiawki by w tym chodziło choćby trza było kredyt wziąc na zakup trendy mody. hahahaha

AntyMamuska, co ty masz do kaczynskiej? Ona sie nie wpierdziela i nie odbiera trofeow, a ile ma pieniedzy to jej sprawa.

Gość AntyMamuśka
Kasia jest naturalna przynajmniej, prezentuje różne półki cenowe I każdy z tego skorzystać I jest bardzo ładna, a każdy kto twierdzi inaczej jest po prostu zawistny

Gość lubie czytac blogi
cześć ja też wcześniej go nie widziałam ale znalazłam i mi się bardzo spodobał :P

".Premiera lenie , nieudacznicy , nieroby i biedota zawistna brudna. " Nie jestem leniem, nieudacznikiem, nierobem i nie jestem biedna, zawistna i brudna. A i tak nie lubie pana premierzyka.

Gość jaka ta zoska
antymama co ty cjhcesz od kaczyńskiej? mozna powiedzieć to samo co ty o tuskównie : fajnie, że ma dziewczyna szczęście i olej w głowie, żeby nie zakładać durnych blogów w sieci z ciuchami w których każdy wyglądał by dobrze, gdyby miała kasę. Sztuką byłoby gdyby prowadziła bloga w którym ubiera się tanio, a z pomysłem. Tyle a ptasiek to jebany ubek