Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anjaaa71

Prymitywny blog Kasi Tusk nagrodzony

Polecane posty

jak dostała młoda Kaczyńka tyle kasy za rodziców, to nie dziwne, że leży do góry brzuchem i nic nie robi :D Milion za ojca, milion za matkę ...ciekawe z jakiej racji państwo polskie ubezpieczyło na taką kwotę jej matkę, skoro ona nie pełniła żadnej funkcji w państwie? A juz zenujące jest, jak dla tych swoich nagrań dla wyznawców PiSu udaje taką skromniutką bidulkę, och, ach , ech :D

Gość gliterrr_girl
ja czytam jej blog od dawna i to jest jeden z moich ulubionych....

Gość AntyMamuśka
Po pierwsze można za 1000 milionów nie umieć się ubrać, poza tym Kasia prezentuje raczej tanie ubrania, dla przeciętnego polaka

Gość jaka ta zoska
mylisz się na początku bloga były to jeszcze tanie ciuchy teraz sama zara, asos i inne drogie marki, na które nie stać przeciętnych dziewczyn :o to, że jest ladna akurat znaczy tu najmniej, jest mnóstwo ładnych blogerek.

Gość AntyMamuśka
zara to droga marka? ;/ yYYY, jak byłam osyatnio w zarze, dziesiątki młodych i starszych kupowaly tam tony ciuchów i jakoś stać ich było. Tłumy ludzi!

Gość jaka ta zoska
może ciebie stać na te ciuchy, ale wielu bardzo wielu dziewczyn nie...

10:40 [zgłoś do usunięcia] antyfanatyk jak dostała młoda Kaczyńka tyle kasy za rodziców, to nie dziwne, że leży do góry brzuchem i nic nie robi Milion za ojca, milion za matkę ...ciekawe z jakiej racji państwo polskie ubezpieczyło na taką kwotę jej matkę, skoro ona nie pełniła żadnej funkcji w państwie? A juz zenujące jest, jak dla tych swoich nagrań dla wyznawców PiSu udaje taką skromniutką bidulkę, och, ach , ech " Jak nie wiecie o czym mowicie to NIE MOWCIE. Kaczynska nie dostala pieniedzy od PANSTWA, tylko z PRYWATNYCH polis swoich rodzicow. TO ZNACZY ze Lech i Maria Kaczynscy OPLACALI sobie SAMI POLISY na zycie, jak umarli, dostala je ich corka. PROSTE?

Gość AntyMamuśka
To dlatego że wiele dziewczyn nie stać na te ciuchy, Kasia Tusk ma się ubierać w lumpeksach i takie cos pokazywać? Jak was nie stać to do roboty albo do nauki, a nie zazdrość wylewacie na forum

Gość wandalka
mnie własnie nie stać żeby ubierać się jak kaska tusk.zara? mogę tylko pomarzyć, asos? bez komentarza:(

Ale to nawet nie chodzi o to kogo stac a kogo nie! Chodzi o to, ze panstwo w ruinie, przez tuska a jego corka odbiera nagrody za jakies tam duperele.

Gość AntyMamuśka
duperele? czyli jedynie blog o kryzysie, napiętnujący tuska, ewentualnie opowiadający o chorobie i cierpieniu może dostać nagrodę w czasach kryzysu? Jeeezu ludzie, ale jesteście załośni

Gość piotrsprz@gmail.com
Witam. Szukam osoby której przyda się ktoś w rodzaju osobistego asystenta, służący. Zupełnie za darmo mogę zająć się sprzątaniem, praniem,prasowaniem, gotowaniem. Moge robić zakupy, załatwiać różne sprawy na mieście, służyć jako kierowca z własnym samochodem (rozliczenie za paliwo). Mam okazję rozpocząc za rok taka pracę za granicą i chcę zdobyć doświadczenie i referencje które są wymagane. Jestem dyspozycyjny i gotowy na bardzo szeroki zakres obowiązków.Mam 26 lat. Proszę o wyłącznie poważne oferty z Warszawy i bardzo bliskich okolic. piotrsprz@gmail.com

Gość wie ktos jakiej marki
sa te buty na blogu? te czarne szpilki z kamieniami na obcasach?

Gość AntyMamuśka
a przepisy są naprawdę fajne

Gość lolaala
blog jest super! a degeneraci z cafe niech spieprzają do roboty a nie od rana na kompach. Żal żal żal,

Gość do lolaaa
a ty co tu kurwo robisz? sama spierdalaj do nauki a nie od rana na kompie...albo idź poogladaj hanne montanne,

Gość WROCLOVE LOVER
ile dostajecie kasy za to, że bronicie tego bloga w sieci, co? :D

topik jest świetnym obrazem tego, że w naturze nie ma bardziej zawistnego stworzenia niż kobieta :D

Gość AntyMamuśka
ja co miesiąc 2,5 miliona dolarów

Gość Alllli Annnn
Porwtórzę pytanie Marketty - w którym miejscy Kasia Tusk ubiera się skromnie?