Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlinkkkk

jest mi smutno i zle on wychodzi a ja nie :((

Polecane posty

Gość dlinkkkk

kurde zrymowalo mi sie... ale chodzi o to ze mamy male dziecko, mamy tez po 23 lata, zaczelismy osobno wychodzic problem polega na tym ze jak on wychodzi to do rana ja na kilka godzin, bo juz boje sie ze cos sie dzieje, czuje obowiazek do malego, dzisiaj on wychodzi niby pograc do kolegi, ale boje sie zepojda na jakas dyskoteke dzisiaj ostatki, martwie sie ze spotka swoja byla, ktora ciagle cos do niego ma, on jest calkiem inny przy kolegach, tak mi smutno :((((((( nie wiem jak przestac sie tym przejmowac:(

Gość a po co on chodzi na dyskoteki
skoro ma Ciebie i dziecko? rozumiem, spotkać się ze znajomymi, chwilę odetchnąć, ale biegać na całonocne chlanie?

Gość dlinkkkk
no widzisz, bo koledzy ida to on tez...ja tez lubie czasem wyjsc potanczyc, poszalec, ale razem z nim, a on sam ze swoimi poyebanymi kolegami:(

Gość a po co on chodzi na dyskoteki
wiesz z jednej strony dobrze, że nie zamykacie się z dzieckiem w domu, bo trzeba mieć swoje życie, ale z drugiej w Waszej sytuacji już nie można żyć jak singiel...

Gość dlinkkkk
dla mnie tez to jest normalne, zeby wyjsc i odreagowac, ale j anie umiem poradzic sobie z zazdroscia i mysla ze on ja moze spotkac:(

Gość fefdsfsfsdfdsfdsfgdsgs
trzeba bylo poczekac jeszcze z robieniem sobie dziecka, widac ze oboje jestescie nie dojrzali

Gość dlinkkkk
do ostatnego takie komenatrze zostaw dla siebie zakompleksiona samotna babo