Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Crazy girl 19...

Jakie macie sekrety i grzeszki na sumieniu..

Polecane posty

Gość Crazy girl 19...

Lub jakieś inne historię o których nigdy byście nikomu nie powiedzieli.. Tutaj jesteśmy anonimowi:) opowiadajmy o swoich grzeszkach, słabościach i innych sekretach :D

Gość paranormal activity
:D ciekawość to pierwszy stopień do piekła skarbie :classic_cool:

Gość czarnamamba_35
seks z dwoma facetami chodziłam z 3 facetami próbowałam wszystkich narkotyków, nie odpowiadał mi ten stan fantazjowałam o seksie na fotelu ginek. z ginekologiem fantazjuję o seksie z kobietą i mężczyzną, z elementami skór, pejczy itp chciałam żyć w bigamii dużo piłam i pisałam wiersze kochałam się przy innych widziałam czarną dziurę po zażyciu grzybów pewien alfons proponował mi pracę :) odmówiłam - powiedziałam że robię to tylko z kim chce i dla przyjemności przemycałam wódkę jako studentka do celów własnych i prowadziłam małą melinkę w akademiku nikt nigdy nie uwierzyłby w to wszystko, gdyż wyglądam na baeaardzo grzeczną i niewinną istotę :) Ludzie z którymi to wszystko robiłam łącznie ze mną są teraz poukładani i to bardzo :)

Gość Zbyszek z zawodówki
oo ty kurwo

Gość lajla90
Jeśli chodzi o moje grzeszki, o których nie wszyscy powinni wiedzieć to: -pije dużo i dośc często, po prostu lubie sie ostro najebać -wciagam koke, czasem kilka razy w tygodniu -kradłam -miałam klopoty z prawem i nie wszystkie są juz rozwiazane -jestem materialistką, ale staram sie nad tym pracować -jedną z rzeczy, które trzymają mnei przy moim chlopaku to jego pieniądze - sama nie wiem co czuje do mojego faceta i czy chce z nim być -nie wiążę seksu z miłością, nie żałuje swoich przygód i gdybym była wolna to chętnie bym je powtórzyła

Gość czarnamamba_35
nie chrzań, sam masz ochotę się zabawić ;) nie raz widziałam takich kolesi co to niby potępiali, a jak im się okazało zainteresowanie to.. miękli w kilka sekund :P

Gość marta28 lat
zrobiłam laske z połykiem księdzu

Gość blablala
-sypiam z przyjacielem mojego męża -z mężem jestem ze względu na zobowiązania finansowe (wspólna firma) -raz na jakiś czas sypiam z kobietami -piję % prawie codziennie, bo lubię ten stan -od czasu do czasu lubię zajarać, słuchając przy tym Dżemu ( ❤️ )

Gość ada25,,,,
sypiam z kolegą męża jestem z mężem dla pieniędzy puszczałam się za kasę wciągam kokainę nie tylko na imprezach przez co mąż mówi że zbankrutuje często mam trójkąty z kimś obcym i jaram marihuana

Gość mentos25
osobiście jestem chłopakiem i stwierdzam po was ze nie macie za grosz honoru.. sam zrobiłem trochę głupot ale bez przesady .. jesteście po prostu SZLAUFY I NIC WIĘCEJ

Gość ffffmfmffmfmfm
zerwalam ze swoim pierwszym chlopakiem tylko dlatego, ze chcialam zobaczyc jak jest z innymi w lozku. zaluje, bo moglam go zwyczajnie pozdradzac :o jestem z facetami tylko dla kasy czesto ich zdradzam narkotyki tez bralam, ale to chyba zadna tajemnica

Gość anasia23333
lubie puszczac baki i wachac je lubie robic kupe lubie manipulacje przy swoim odbycie czesto se cos tam wkladam:)