Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diamentowa30

Jakie miałyście pierwsze objawy ciąży?

Polecane posty

Witajcie! Ja również chwilę temu sprawdzałam jakie to są te pierwsze objawy ciąży, sęk w tym, że każda z nas, przeżywa to inaczej. Nie mniej, jakoże mam artystycznego ducha postanowiłam podzielić się swoimi przeżyciami, takimi zupełnie bez cenzury i upiększaczy. Jeśli jesteście ciekawe i chciałybyście ten szczególny czas współprzeżyć, to zapraszam na mojego bloga- kwiatymilosci blogspot com -(w miejsca spacji trzeba dać kropki) Zachęcam do dzielenia się własnymi przeżyciami i komentowaniem moich. Pozdrawiam serdecznie, Ola.

Gość MirunaZofia
Ja miałam może 1/8 z tego co jest tu opisane (http://mynta.pl/pierwsze-objawy-ciazy/) Głownie senność, brak okresu i ból piersi. Ale jak wiadomo część z tych objawów to może być po prostu złe samopoczucie ;>

Gość Wikulaaa
Drogie panie... Moje objawy pierwszej ciazy byly zupelnie inne niz obecnej. Przy pierwszej nie czulam zadnych objawow z wyjatkiem uczucia wilgotnosci. Mialam ciagle ochote na pieszczoty z meze. Przy obecnej ciazy kochalismy sie w dniu owu z koncem w srodku. Po stosunku niemal natychmiast zrobilam sie bardzo sucha i to uczucie utrzymywalo sie do dnia miesiaczki. Przybralam na wadze, co mnie dziwilo bo jestem bardzo szczupla, a piersi zrobily sie ogromne. Wczoraj zrobilam dwa testy po 5dniowym spoznianiu okresu i po dwie kreseczki w kazdym. Zostalo potwierdzic u lekarza. Pozdrawiam wszystkie panie starajace sie o dzidziusia. Najlepiej nie wsluchiwac sie specjalnie w swoj organizm przed dniem @choc jest to trudne, zeby zwyczajnie sie nie rozczarowac

Gość gość
Piersi były napięte i bolały tak samo lub mocniej jak przed okresem, ból podbrzusza i pleców też jak przed okresem.

Gość gość
Wyczulony węch i ból piersi

Gość Cleo1976
Zawroty głowy, senność, ból i napięcie piersi (normalnie ustępuje przed miesiączką).Poza tym podwyższona temperatura przez 21 dni.U mnie sam brak miesiączki nie byłby żadnym pewnym objawem, bo mam nieregularne cykle.

Gość 09100
Przed miesiączką senność, płaczliwość i zmęczenie. Kilka dni po terminie miesiączki straszny rozrywajacy ból podbrzusza. Nie mogłam stać , ani siedzieć. Nospa nie pomagała. Byłam przekonań, że to torbiel jajnika. Test pokazał dwie kreski. Następnego dnia beta

Gość gość
mi sie spoznial okres prawie tydzien , ale nie mialam zadnych objawow oprocz straszliwej sennosci :) Potem zrobilam test.

Gość gość
Na początku pobolewalo mnie podbrzusze i piersi (z czasem sutki zrobily sie strasznie wrażliwe) częste oddawanie moczu, w nocy wstawalam po 4, 5 razy do tego senność od ok polowy dnia i bywało ze kladlam sie spać o 20 totalnie padnieta. Test właściwie zrobiłam dwa dni przed spodziewana miesiaczka i 2 kreski :D

Gość gośćDrO
Zaczyna mnie boleć jeden cycek, czy jestem w ciąży?

Gość gość
Piersi urosły mi urosły dosłownie z dniem a na dzień ;) i pojawiły się na nich wifoczne żyłki.

Gość gość
U mnie też są objawy ciąży takie co wy mówicie czyli ból piersi, wrażliwość sutkow, żyłki na brodawkach, czasem mnie lekko brzuch zaboli jak na @, często chodzę do toalety, jestem senna. Wczoraj test wykonany negatywny. Może i to też objawy na @

Gość Mamalu
Hej, no u mnie w okolicach terminu okresu bardzo grypowe samopoczucie , zmęczenie. Takim podstawowym objawem który u mnie sprawdził sie aż 3 razy ;) był ból piersi, tzn zawsze bolały w terminie okresu a tuż przed przestawaly i nadchodzil okres. W ciąży też bolały przed , też przestawaly na kilka dni ale okres nie przychodził a potem po paru dniach znów zaczynały i wtedy wiedzialam że mam isc do apteki po test :)