Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama....

Moje dziecko mało się rusza - 33 tc

Polecane posty

Gość przyszła mama....

Jestem w 33 tc i ruchy czuję rzadko, co kilka godzin przez chwilę synek się porusza, a raczej tak jakby się przekładał i to trwa tylko chwilę. Więcej się rusza w nocy, ale to tez nie są jakieś mocne ruchy. Czy mam się martwić czy po prostu taki jego temperament?

Gość przyszła mama....
sam zdychaj kretynie

Gość przyszła mama....
az tak dużo to nie, ale przez osttanie 2 dni jakoś mniej i nie wiem co może byc przyczyna

nie wiem co ci doradzić bo ja jestem w 29 tygodniu a mój szkrab się strasznie duzo rusza rano w południe popołudniu wieczorem w nocy jak idę siku to też i znowu rano i faluje mi cały brzuszek, może jak będę w twoim tygodniu to też tak będzie, mi ginekolog powiedziała że w 9 miesiącu juz tak nie będę czuła aż tak mocnych ruchów bo ma mało miejsca i mu ciasno i nie jest w stanie tak szaleć :) ciesz się że w ogóle czujesz sama mówisz że wieczorem i co parę godzin, może on szaleje jak ty śpisz i nie czujesz a w dzień robi sobie drzemki i tylko przewraca się z boku na bok :) stres mu tylko zaszkodzi więc nic się nie bój :))

Gość rumianek dzbanek
Nie martw się. Dziecko rośnie, ma coraz mniej miejsca, z czasem nie będzie się ruszał, tylko mocno rozpychał wszędzie, gdzie uda mu się wcisnąć. A jak ci zacznie kopać w pęcherz (ała), wciskać w kość łonową albo urządzać sesyjki skakania w nocy, to jeszcze zatęsknisz za tym spokojem ;)